Szegeden vannak jó portré fotósok?
Szeretnék magamról pár képet készíttetni. Szabadtérben pár portré képet.
Esetleg ismer valaki Szegeden egy jó fotóst? 😀
Tarnavölgyi Zoltán.
Törköly József.
Például.
A másodiknak legalább van árlistája bár 2 éves, így lehet számolni 25-40e-et bőven...ez vicc.
Szegről végről mindenki ismer egy fotós havert és nem 30perc 20 kép vagy 1óra 30....nevetséges bohócok.
3
Értettem, de miért utálod te a kérdezőt, hogy zsebmetszőket ajánlasz...
Az oldal lényege a jó tanács és nem a jó-lehúzó;)
Kedves #2-es!
Ha szerinted drága fotósokat ajánlott az #1-es, akkor várom a te költségkímélőbb fotós ajánlataid.
7
Nem látod, vak vagy nem csak...ehhh...olvasd már végig az Isten szerelmére..., minek a facibukodon az a sok ismerős, ha még ennyit sem tudsz kifacsarni belőle...
Ha van stílusod-tudsz öltözni, reális képet akarsz magadról és nem bazári majomét beállítva, amit csinálnak belőled jó pénzért, akkor mi kell még, látod-olvasod végre?
Ha nem, menj és fizess, minél többet a két zsebmetszőnek;)
Kettest nagyon bántja, hogy a többszázezres, vagy akár többmilliós (nem ismerem a két fotóst, nem tudom mivel fotóznak) gépparkkal készült képekért el mernek kérni pár tízezer forintot :D... És ezek csak az eszközök, ott van még az utómunka és az mennyi idő, a számítógép amin szerkeszt, szintén többszázezres tétel, maga a vállalkozás, amit fent kell tartani (ha kata akkor havi 50k), meg a hirdetések interneten ami szintén lehet több tízezer forint havonta, vagy akár 6 számjegy is... No meg persze a több év vagy évtizednyi tanulás, munka, és tapasztalat amivel egy fotós rendelkezik...
Ha nagyon unatkoznék, most csinálnék egy újabb felhasználót, hogy lepontozzam, de egy troll nem ér ennyit, a kommentet pedig azért írtam le, hátha valami laikus vagy érdeklődő, aki hozzánemértő (mint a kettes) látja, és akkor ezután elgondolkodik, hogy miért drága egy fotós.
Kell még valamit mondanom, Ildikó?
9
Bocsi, a fotózásban otthon vagyok és tudom a menetét-idejét-eszkközeit-rait-használatát, de aki hülye az megérdemli a lehúzást...
Csináld a troll profiljaidat, ennyi vagy...pff
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!