Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Családifotózás milyen árban van?

Családifotózás milyen árban van?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, mikor ünnepekkor egy beállított háttérrel fotózkodnak az emberek jól öltözve, kisminkelve. Párom azt szeretné hogy menjünk el karácsonykor egy ilyenre mi is. Nem szívesen látnám a gyerekeimet beállított mozdulatokkal jobb szeretem az otthoni természetes hangulatot adó fényképeket
2022. máj. 10. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

Változó.

40 ezertől határ a csillagos ég. És ezt szó szerint értem.

Én is be akartam magam fizetni egy fotózásra és irtam egynek, ők azt válaszoltak, hogy 260 ezer. Akihez végül megyek ő 38+teremberlet+smink.

Aki nem irja ki az árat, az valószínűleg horror áron dolgozik.

2022. máj. 10. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:
64%

Teljesen változó. Nem mindegy, hogy főváros, megyeszékhely vagy vidék, nem mindegy, hogy ki fotóz, az sem mindegy, hogy milyen szolgáltatást nyújt: milyen hosszú a fotózás, hány (kidolgozott) fotót kapsz, csak digitális állományt kapsz vagy papírképet is, kell-e sminkes, kell-e stylist, egy vagy több szettet használtik a fotózás során, váltotok-e ruhát stb.

Optimális esetben lehet annyira oldani a hangulatot, hogy ne tűnjön műnek, beállítottnak az egész.

2022. máj. 10. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!