Hogy lehet ilyen szép esti képeket csinálni ?
Figyelt kérdés
Szeretnék sötétebb fényviszonyok között is képeket csinálni de nem nagyon értek még hozzá most kezdenék bele mert eléggé megtetszett a fotózás.
Minimum milyen kamera kellene hozzá ?
2022. ápr. 28. 20:34
2/14 anonim válasza:
Ilyen képekhez egy samsung telefon megfelel.
3/14 anonim válasza:
Ez kaputelefonnal van fotózva.
Még a wishes ultra extreme 200k-s 1$-os kamera is jobb képet tud(már ha bekapcsol xd)
4/14 anonim válasza:
Ez bizony minden, csak nem szép - még egy bélyeg méretére összenyomva sem..
5/14 A kérdező kommentje:
jajj, most látom, hogy mennyire ocsmány igy imgurra feltöltve, ez nem ilyen volt.
Itt van. Meg ha lefele görgettek akkor van egy csomó szép sötétben fotózott kép. Ilyenekre gondolok. Bocsánat nem double checkeltem a képet, hogy jól lett-e feltöltve.
2022. ápr. 28. 21:56
7/14 anonim válasza:
A képen szereplő ember amúgy milyen fotú autizmusban szenved?
8/14 A kérdező kommentje:
jó hát akkor máshogy definiáljuk ezt de ezzel nincs is baj. Mindenképpen szebb mintha én most kimennék és lefotóznám magam a kocsi előtt. Tiszta zavaros lenne meg homályos. Erre gondoltam.
2022. ápr. 28. 22:34
9/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!