Fényképező állvány amit rajzolás felvételéhez is tudok használni?
fentről szeretném felvenni ahogy rajzolok telefonnal vagy kamerával, de eddig nem találtam olyan eszközt amivel ez lehetséges mert a fejet nem lehet eléggé lehajtani ha értitek mire gondolok.
Láttam hirdetést instagramon egy ilyenről (amit nem is gondoltam át hogy megnézzem mert nem tudom hogy milyen az adott oldal stb) és ott igazából olyan volt mint egy selfie bot, csak volt talpa és egy nagy kar volt a végén a telefonnal. Mint egy mozgathatós monitor tartó kar.
Ha esetleg tudok egy oldalt vagy márkát, esetleg konkrét készüléket ami max 10K körül van megköszönném ha kapnék linket vagy nevet!
Az a gond, hogy az olyan fotósállványok amiknek a középső csövét lehet vízszintesen is használni azok 60-70-k alatt nincsenek.
Veszel egy sima szelfibotot felrakod a polcra vízszintesen és telepakolod könyvekkel, hogy ne essen le amikor belerakod a telefonodat.
Hm? [link]
Amúgy az első gondolatom nekem is a kihajtható középoszlopú fotós állvány (pl jackal dennis) + okostelefon satu lett volna, de lehet ilyesmi neked praktikusabb lenne.
Asztal szélére szorítható:
https://www.youtube.com/watch?v=u12Q4hG1ZWM
Drágábban hasonló:
+ telefontartó:
Nekem is rajzhoz kellett állvány.
Alapon van egy nagyon jó kis 2 az egyben állvány-selfie botom.
Nincs rajta semmi plusz, letisztult. Olyan mint egy szivar.
(srácok szerint vibi) xD
Egy állványt készítettem 2400 ft ból. Holnap megyek a csavarokért egy csavarboltba és összeszerelem.
3 részes állítható fa állvány, később veszek rá bőrt bevonatnak. A végére 2 részes gumis bilinccsel lesz felfogatva a selfie bot a markolatánál. Szárát összecsukom. A selfie bot pedig 360°ban állítható + ugye a bot feje alapon mozgatható.
Ha érdekel küldök képet, amint elkészül.
Ha nem veszel szelfi botot, is megoldható.
1500 ft körül kapható telefon befogó fej, ami becsavarozható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!