8 hónappal ezelőtti biztonsági kamera felvételt hogy tudok visszanézni?
Figyelt kérdés
Lakásom körül van bizt. kamera, és 8 hónappal ezelőtt történt egy bűncselekmény, amihez kellenének az én felvételeim, van esély rá hogy vissza tudom keresni? 6 tb-os merevlemez van a rögzítőmbe, 1080p-vel, 25 fps, mozgásra rögzít.2022. márc. 11. 20:22
1/10 anonim válasza:
Ha bűncselekmény történt és a rendőrség bekérte a felvételeket, akkor nem a te dolgod hogy kikeresd, majd ők megoldják. Neked csak oda kell adnod a merevlemezt.
2/10 A kérdező kommentje:
Csak attól tartok, hogy ami 8 hónappal ezelőtt történt az màr törlődött.. :/
2022. márc. 11. 20:36
3/10 A kérdező kommentje:
Ugye mindig torli a legregebbi felvetelt, ha betelt a merevlemez, ezert gondolom mar nincs meg?!
2022. márc. 11. 20:37
4/10 anonim válasza:
Igen, törli de ettől függetlenül ADD ODA nekik és tedd hozzá ezt az aggalyodat.
Ők majd döntenek hogy mi legyen.
5/10 anonim válasza:
Ezt nem értem. Hogyhogy nem tudod megnézni, ha egyszer a te merevlemezeden van? Vagy nincs.
6/10 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén nem néztem eddig soha vissza és nem értek hozzá
2022. márc. 11. 20:56
7/10 anonim válasza:
Fú b... minden nap fel fogod tenni ezt a kérdést más formában?
Nézd meg a merevlemezed hogy mi van rajta.
Ha már törlődött, akkor egy recovery programmal át kell vizsgáltatni a merevlemezt, hátha vissza tud nyerni némi adatot a töröltekből is.
A gond ezzel csak az, hogy az újra és újra felülírt területekről már nem nyerhető vissza adat.
8/10 anonim válasza:
7#Kürt de a yard is vissza tudja állítani ha akarja.
Ezért írtam hogy ne vacakoljon, hanem adja át az adathordozót a rendőrségnek és majd ŐK ELDÖNTIK.
Nem értem mit szerencsétlenkedik itt a kérdező. Főleg ha nem is ért hozzá.
9/10 anonim válasza:
Eleve miért van nála a merevlemez? Ha bizonyíték akkor a rendőrségnek le kellett volna foglalnia és szakértővel megvizsgáltatnia.
10/10 anonim válasza:
Hányszor kérdezed még meg? Eddig is mindig kaptál legalább 5-6 értelmes választ…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!