Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » 8 hónappal ezelőtti biztonsági...

8 hónappal ezelőtti biztonsági kamera felvételt hogy tudok visszanézni?

Figyelt kérdés
Lakásom körül van bizt. kamera, és 8 hónappal ezelőtt történt egy bűncselekmény, amihez kellenének az én felvételeim, van esély rá hogy vissza tudom keresni? 6 tb-os merevlemez van a rögzítőmbe, 1080p-vel, 25 fps, mozgásra rögzít.
2022. márc. 11. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha bűncselekmény történt és a rendőrség bekérte a felvételeket, akkor nem a te dolgod hogy kikeresd, majd ők megoldják. Neked csak oda kell adnod a merevlemezt.
2022. márc. 11. 20:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak attól tartok, hogy ami 8 hónappal ezelőtt történt az màr törlődött.. :/
2022. márc. 11. 20:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Ugye mindig torli a legregebbi felvetelt, ha betelt a merevlemez, ezert gondolom mar nincs meg?!
2022. márc. 11. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, törli de ettől függetlenül ADD ODA nekik és tedd hozzá ezt az aggalyodat.

Ők majd döntenek hogy mi legyen.

2022. márc. 11. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ezt nem értem. Hogyhogy nem tudod megnézni, ha egyszer a te merevlemezeden van? Vagy nincs.
2022. márc. 11. 20:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén nem néztem eddig soha vissza és nem értek hozzá
2022. márc. 11. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Fú b... minden nap fel fogod tenni ezt a kérdést más formában?

Nézd meg a merevlemezed hogy mi van rajta.

Ha már törlődött, akkor egy recovery programmal át kell vizsgáltatni a merevlemezt, hátha vissza tud nyerni némi adatot a töröltekből is.

A gond ezzel csak az, hogy az újra és újra felülírt területekről már nem nyerhető vissza adat.

2022. márc. 11. 21:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7#Kürt de a yard is vissza tudja állítani ha akarja.

Ezért írtam hogy ne vacakoljon, hanem adja át az adathordozót a rendőrségnek és majd ŐK ELDÖNTIK.

Nem értem mit szerencsétlenkedik itt a kérdező. Főleg ha nem is ért hozzá.

2022. márc. 11. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Eleve miért van nála a merevlemez? Ha bizonyíték akkor a rendőrségnek le kellett volna foglalnia és szakértővel megvizsgáltatnia.
2022. márc. 11. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor kérdezed még meg? Eddig is mindig kaptál legalább 5-6 értelmes választ…
2022. márc. 11. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!