Mennyi biztonsági kamera felvételt lehet rögzíteni/ menteni a felhőbe?
Láttam olyat, hogy ha van egy üzletem és abban biztonsági kamerak, akkor menthetem felhőbe is(?!)
Hikvision 8 csatornás kamera rendszerem van 6 kamerával. Feltétlenül szükséges a rögzítőbe merevlemez? Vagy lehet akkor ebbe a felhőbe is rögzíteni/ mentemi a felvételeket?
A kérdésed körülbelül olyan, mintha azt kérdeznéd, mennyi golyó fér egy tartályba.
Épp csak azt nem tudjuk, mekkora egy golyó, mekkora a tartály, és van-e megfelelő összeköttetés a golyóid és a tartály között.
Attól függ mekkora a felhő tárhely.
3 terra felhőbe csak a fele fog felmenni a jelenleginek, 100 terrába meg több mint 15x annyi.
Ezzel kb. túl is beszéltük a témát.
ez is te vagy?
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenyke..
Milyen kamerád van... mennyi adatot rögzít 1 perc, vagy 1 óra alatt.
nem az fps számít.
A felhős megoldás többnyire kis tárhelyet ad ingyen, a nagy tárhely fizetős.
Az enyém egy napi felólírás ciklussal ingyenes, az 1 hetes már fizetős, a havi meg még drágább. Méretkorlát nincs, de a felhő elérés be van ágyazva, nem tudom más tárhely hozzáférését megadni neki amim van ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!