Beégett pixelt hol lehet javíttatni Milc gépen?
Vedd fel a kapcsolatot a kamerád gyártójának Magyarországi márkaképviseletével. Ők biztosan meg tudják mondani, hogy mit fog kelleni cserélni és el tudnak irányítani olyan helyre, ahol ezt meg tudják oldani neked.
(Lightroomban Importáláskor ha van pl. 6 beégett pixeled akkor be tudod állítani, hogy minden képen kijavítsa a pixel hibát, keress rá Googlen, hogy hogyan. Átmeneti megoldásnak nem rossz és nem kell minden egyes képet külön javítani. )
"(Lightroomban Importáláskor ha van pl. 6 beégett pixeled akkor be tudod állítani, hogy minden képen kijavítsa a pixel hibát, keress rá Googlen, hogy hogyan. Átmeneti megoldásnak nem rossz és nem kell minden egyes képet külön javítani. )"
Ja, ezt írtam én is 3 napja, mire kérdező írta, hogy de videoban is zavarja. :D De legalább, mikor én írtam, még nem említette a videot. :D
Ha magad meg tudod csinálni, akkor jó. Barátod a google és a youtube. Egyébként csere. Mármint veszel új gépet. Ez már csak azért is okosabb, mert a gépet idővel cserélni kell. Szóval megspórolod a javítást és veszel egy új gépet. A legtöbb elektronikai eszköznél ez a megoldás. Megjegyzem, ha nem magad javítod, akkor túl drága a javítás, ezért csak akkor foglalkozz vele, ha te magad meg tudod oldani.
Nekem egy alkatrészt 30 ezerért akartak adni, amit Kínából beszereztem 2000-ért postával együtt. A munkadíjat meg se kérdeztem, mert komolytalan volt. Valószínűleg egy új gépet vehettem volna belőle. Más elektronikai eszközzel is így volt, szóval ez szerintem általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!