Beégett pixelt hol lehet javíttatni Milc gépen?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 14:46
1/14 anonim válasza:
Ott, ahol bármi egyéb részét a kamerádnak. Nem gondolod, hogy van külön pixelcserélő szakműhely?
3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos sehol nem találtam olyan helyet sehol ezzel foglalkoznak, nyilván ezért kerdeztem
2022. márc. 9. 15:09
4/14 anonim válasza:
Nem tudom hogyan próbáltál keresni, de ha csak erősen koncentrálsz rá, netán vágyakozol a megtalálásra, az kevés. Kereső, kameraszerviz. Egyből lesz egy csomó lehetőséged. Nyilván.
5/14 A kérdező kommentje:
Persze, fel is hívtam őket, de nem foglalkoznak ilyennel sajnos :( kb 10et felhívtam, ami közel van viszonylag pesthez
2022. márc. 9. 15:15
6/14 anonim válasza:
Miért is foglalkoznának véle, hát ha a képnek értelme van, akkor bármelyik képszerkesztővel meg lehet oldani 20 másodperc alatt.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg, hanem hogy ne kelljen vele babrálni, videofelvétel után sem, ezért szeretném megjavíttatni
2022. márc. 9. 15:34
8/14 anonim válasza:
Szerintem valótlanságot állítasz (így mondják diplomatikusan hogy hazudsz). Egyrészt kötve hiszem, hogy Bp. közelében lenne tíz fényképezőgép-szakszerviz, másrészt még nehezebb elhinni, hogy bármelyik szakszerviz visszautasítana egy fizetős szenzor-cserét. Ebből élnek.
Szóval mi az igazság?
9/14 Mojjo válasza:
camera kft esetleg.
De erős a gyanúm, hogy azért nem foglalkozik vele senki, mert nem javítható hiba - legalábbis nem a szenzorcsere nélkül. Nem vagyok szaki, így nem mondanám 100%-ra, de erősen valószínűsítem.
10/14 anonim válasza:
Biztos hogy nem javítható szenzorcsere nélkül. Szenzort kell cserélni, ez vitán felül áll. Az viszont egy szakműhelynek sem okozhat problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!