Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen kamerát ajánlanátok?

Milyen kamerát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy jó ideje szeretném már megvalósítani az elképzelésemet egy kisfilmről. Eddig nem nagyon csináltam ilyet, mindigis foglalkoztatott, jegyzeteltem az ötleteimet, de a tanulás miatt sosem maradt időm a kivitelezésre. Emiatt sosem fektettem be egy kamerára sem, mert fölöslegesnek éreztem, most viszont időm és energiám is lenne a terveim megvalósítására. Telefonnal semmiképp nem szeretném felvenni, nem olyan jó a kamerája és nem szeretném hogy igénytelen legyen a képminőség. Nincs szükségem semmi komplex kamerára, hiszen kezdő vagyok és tényleg csak hobbiból filmeznék vele, szóval a kérdésem az lenne, ti milyet ajánlanátok?

2022. márc. 9. 07:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Legfontosabb dolgot kihagytad. Mennyi pénzed van rá összesen?

Illetve még van 1-2 fontos dolog. Kelleni fog egy jobb számítógép/laptop amin tudsz videót vágni.

Milyen napszakban vennéd fel a videókat? Ha este, akkor ahhoz drágább kamera kell, hogy sötétben is normális legyen a felvétel minősége, ha nappal, akkor az kevésbé zsebbenyúlós.

2022. márc. 9. 08:25
 2/3 Morzsi007 ***** válasza:

Pedig kezdésnek egy csúcs mobil is elegendő lenne. Lehet komoly felvételeket készíteni, nem fotókról beszélek, hanem videókról.

Tapasztalatot gyüjtesz, és rájössz, hogy nem is olyan egyszerű kivitelezni amit szeretnél. Nézd meg Youtube-on milyen felvételt készítenek a profik pl egy 13 Pro-val. Attól, hogy egy vagyont beleölsz, még nem biztos, hogy használható felvétel készül. Ha még soha nem csináltàl ilyet, akkor sok gyakorlásra lesz szükséges, ha minőségi mozit szeretnél, és a szerkesztésről mèg nem is beszéltem. Szóval én egy komolyabb mobillal kezdeném, mert ennyiből egy DSLR jönne ki csak, ami még kevés a dologhoz.

2022. márc. 9. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:
A számítógéppel nincs gond, az van kéznél és többnyire nappal terveznénk felvenni dolgokat.Telefonban is gondolkodtam, viszont mint mondtam az enyémnek nincs elég jó kamerája, ezért gondolkodtam már régóta másban. Tudom hogy nem lenne pénzkidobás, mert ahogy időm engedte nagyon minimálisan azért foglalkoztam vele és nyilván valamennyi tapasztalatot gyűjtöttem is. Szóval inkább most egy kamerára fektetnék be mint egy új telefonra.
2022. márc. 9. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!