Hogy lehet ezt megoldani?
5 éve az egyik internetes oldalon vettem egy kamerarendszert...le volt értékelve...
720p wifis ip kamerák.
Beüzemeltem...működött is aztán hirtelen nem tudtam nézni telefonon...nem csak én,senki a családból.
Nagy nehezen rájöttem,hogy az applikáció szünt meg.
Maga a rendszer működik...tudjuk nézni tv-én.
Sajnos nem értek hozzá,teljesen laikus vagyok.
Az a baj,hogy nincsenek meg a papírok...és nincs semmi ráirva a készülékre...,hogy mi a neve...
Meg lehet ezt csinálni még,vagy kuka?
Vannak gyártótól független appok, azokat próbáld végig.
Régi email-ekben nem tudod megkeresni a kamera típusát? Az üzlet biztos küldött a megrendelésről visszaigazoló emailt. Ha lenne pontos típus, akkor már a gyártó oldaláról, esetleg fórumokról lehetne hasznos infókat találni.
Ahogy az előttem szóló is írja, független appal kell megpróbálni, ha más nem akkor általános "generic" kameraként, azaz mivel rendszer, gondolom a rögzítőt érted el eddig is a saját appjával.
Meg kell nézni a kamerák és a rögzítő hálózati beállításait, mert az IP cím vagy dinamikus DNS mindenképp kell hogy elérd valamelyiket. Aztán tudni kell ha van a hozzáféréseket, jelszó felhasználó párost.
A saját app valószínűleg upnp-vel rakta ki a netre, neked valószínűleg forwardolni kell a portokat a routeredben, ha külső hálózatról is akarod nézni.
Egyébként egy nagyon jó app ilyenekhez a Tinycam monitor, én is használom ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!