Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Honnan rendeljek olyan kamerát...

Honnan rendeljek olyan kamerát, amit el tudok rejteni a szobámban? L

Figyelt kérdés
Nagyimmal élek, és sokszor azt tapasztalom, mintha járkálna a szobámban, használná a parfümjeimet, smink cuccaimat, kutakodna a szekrényeimben. Kíváncsi vagyok, hogy amíg nem vagyok otthon, addig ő tényleg bejár-e, vagy csak bebeszélem magamnak. Rákérdeztem egyszer, hogy "Kipróbáltad a parfümöm? Ugye milyen jó illata van? Egyik kedvenc parfümöm." Erre még neki állt feljebb, hogy meggyanusítom, hogy jár be a szobámba, holott a közelébe se megy. Na ja... Azt a parfümöt már rég használtam, és a kupak nem volt rátéve... Érdekes. Szóval, hol vehetnék, honnan rendelhetnék valami kis, nem feltünő kamerát?

2022. jan. 15. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Gugli .....kis kamerák

.....mini kamerák

És válogass!

2022. jan. 15. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Erre akár egy másik mobiltelefon is alkalmas, töltőre dugva, ha van internet akkor akár online nézheted is. Mondjuk élőzöd a youtubeon, persze provátban hogy csak te lásd.

egybként meg annyi van ezekből a cuccokból, hogy Dunát lehet velük rekeszteni:

[link]

2022. jan. 15. 15:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Wow, köszönöm szépen :)
2022. jan. 15. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:
2022. jan. 15. 16:07
 5/8 Szirty ***** válasza:
Tedd máshova a parfümöt.
2022. jan. 15. 17:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt nem csak a parfümről van szó.
2022. jan. 15. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt ne mondd, hogy a vibrátorodat is használja...
2022. jan. 17. 07:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt is
2022. jan. 17. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!