Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olyan programot keresek ami a...

Olyan programot keresek ami a régi telefonomból kamerát "csinál", szóval szobámba le rakom a régi telefonomat és a másik telómmal bárhol rá nézhetek, hogy mit csinál a szobámban a kutyám. Van erre valami app?

Figyelt kérdés
Egyik telóm android másik iphone.
2021. febr. 8. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
helló, én próbáltam régen több ilyet. Ami legjobban bejött az az Alfred Camera nevű app. Ha jól emlékszem alapban ingyenes, de valami minimális összegért adott cloud storage lehetőséget is meg talán a videó minősége jobb a prémiumnál. Hónapokig használtam. web -es nézőke is van hozzá. Szerintem próbáld ki, valami 1000 huf körüli összegbe fájt havi előfizetési rendszerben de ingyen is tesztelheted. Akkor volt ingyen prémium időszak is, lehet most is van.
2021. febr. 8. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
még annyit,hogy ha hosszabb távra gondolod használni,akkor vegyél egy tplink tapo c200-at. olcsó és árához képest kifejezetten jó minőségű webes kamera. 10-12 ezer között megkapod már. Ha teszel bele microsd -t akkor rögzít is. Én erre cseréltem az alfred -es rendszert.
2021. febr. 8. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Android DroidCam.
2021. febr. 8. 11:13
 4/5 Szirty ***** válasza:
100%

"Egyik telóm android másik iphone."

No és melyik lenne a kamera azt is elárulod?

2021. febr. 8. 11:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Az iPhone leszva kamera, az androiddal nézném!

Köszönöm az eddigi válaszokat!!

2021. febr. 9. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!