Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyi Peter Mckinnon jellegű...

Mennyi Peter Mckinnon jellegű fotós van jelenleg ma Magyarországon? (nem rossz indíttatásból)

Figyelt kérdés
Érveket és ellenérveket is szívesen meghallgatom hogy miért is utánozzák annyian, előszeretettel és kíváncsian várom a válaszotokat. (Hasonló felmérések még lesznek a továbbiakban.)

2022. jan. 10. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
öt
2022. jan. 10. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Hat.
2022. jan. 10. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még erről a Petyáról se hallottam, nem hogy olyanról, aki még utánozza is.
2022. jan. 10. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Bírom a videóit, de inkább videós, mint fotós. Az által vált híres fotóssá, hogy elkezdett videókat csinálni arról, hogyan fotózik. A leghíresebb fotója a Bucket shot, úgy vált híressé, hogy csinált róla egy videót, hogyan készült a kép. A Canon sem a fotói miatt kezdte támogatni, hanem azért mert sok követőt szerzett a videóival. A csatornáját leginkább oktató videókkal futtatta fel, mert arra sokan kíváncsiak. Mióta sok követője van, már nem csinál ilyeneket, mert addig volt érdekes neki, amíg felfuttatta a csatornáját.

Meg tudsz nevezni egyetlen fotóját, ami már azelőtt ismert volt, hogy elkezdett videókat csinálni és nem a videos tevékenysége által vált ismertté?

Hogy Magyarországon, vagy máshol hányan utánozták, azt nem tudom, de mit tekintünk utánzásnak? Hogy hasonló képeket csinálnak, csak senki nem tud róluk, mert nem válnak híressé videók nélkül? Vagy azt nevezzük másolásánál, hogy videók által válnak mások is híressé?

2022. jan. 11. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem akarom bántani, milliók követik, de nekem picit inkább poser mintsem valódi fotós/videós. Régen lehet, hogy nagy koponya volt, de mikor meghallom a kissé már butácska "Hejvuccappevribádi..." beköszönését, már rándul a szám. Daniel Schiffer nekem sokkal meggyőzőbb. Keress rá a "Pizza B-Roll" reklámspotjára. Valahogy sokkal megfontoltabbnak, művészileg összeszedettebnek tűnik az ember és nem akarja magát "eladni", szimplán csak megmutatja, mit és hogyan csinál.
2022. jan. 11. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!