Hogyan lehet sima objektívvel felszerelt fényképezőt szerelni asztrofotós mechanikára, a távcső helyett?
Figyelt kérdés
Ugyebár a távcsövet tartó sín más méretű, alakú, mint a normál, DSLR-ekhez tartozó dovetailek, és keresnék olyan sínt, amire lehet DSLR-t szerelni, és a mechanikára (EQ5) felszerelhető.
Hol lehet ilyet kapni illetve milyen néven tudok rákeresni?
2022. jan. 6. 21:28
1/1 anonim válasza:
Déli pályaudvar közelében van egy asztrobolt. Én ott vettem a felszerelésemet, és kaptam ilyen sínt. Ott kérdezz körbe. Mondjuk sokat sajna nem használtam, mert fingom nincsen, hogy kell összerakni az állványt meg hogy kell beállítani. Nekem egyedül még sose sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!