Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik kamera táskát válasszam...

Melyik kamera táskát válasszam télre (esőtől,párától) melyik védhet jobban?

Figyelt kérdés

Melyik kamera táskát válasszam télre (esőtől,párától melyik védhet jobban? A Case Logic 201 -et? [link]

Vagy a Manfrotto Holster advanced 2 M-et?: [link]

Köszönöm előre is!

2021. dec. 8. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem bírja a vizet, de a másodiknál legalább írják, hogy van neki esővédő huzata.
2021. dec. 9. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindkettő jó választás. Szemerkélő esőtől biztos védi a gépet, szakadó esőben meg beleteszed egy nylon szatyorba. De gondolom, hogy te se állsz kint órákat esőben. Amúgy is a mechanikai sérülések miatt kell leginkább védeni a gépet.

Nekem Case Logic van. A 18-135-ös obival épp, hogy elfér egy DSLR, kisebb obival már nagyon jó.

[link]

2021. dec. 11. 10:01
 3/5 A kérdező kommentje:
2!-es Válaszoló, köszönöm szépen! A Case Logic 200-ast már én is néztem,de ezt nem mertem megrendelni, mivel Milc gépekhez írták, szóval azt mondod, hogy belefér egy DSLR? Canon eos 2000d+ 18-55 zoom obi-val? Nem kell a 201-es táska?
2021. dec. 11. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Hol írták MILC gépekhez? SLR-t látok minden üzlet leírásában.

Canon 90D elfér benne a fent említett obival. Még napellenző is az obin van, igaz, hogy befordítva. Szóval olyan, mintha rá öntötték volna. Nem lötyög benne, de nem is szorul.

Szerintem bátran megveheted.

2021. dec. 11. 14:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Hoppá, egymillió táskát néztem, jól belegabalyodtam. Tényleg nem Milchez írják, akkor ez szuper :) Köszönöm szépen!
2021. dec. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!