Nikon D750 után mire lenne érdemes váltanom?
Figyelt kérdés
Azthiszem itt az idő váltani s belefogni egy MILC projektbe. Így első körben a Nikon Z7 illetve a Z7 II modelleket néztem. Egyrészt szerintetek megéri váltani, ad-e annyi pluszt, hogy megérje? Másrészt ebben az árkategóriában pl. a Sonynak van jobb ajánlata? (Canont nem szeretnék venni)2021. dec. 2. 10:34
A kérdező szavazást indított:
Maradjak a D750-nél
Vegyek új MILC-et (z7)
14 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én maradnék a d750-nél ha nem fontos mindenképp hogy milc legyen.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem fontos, inkább a minőség, kisebb zaj/jel stb.
2021. dec. 2. 19:53
3/7 anonim válasza:
D750 egy nagyon nagoyn jó gép még mindig. Ha a súly nem zavar, akkor szerintem még nem érdemes váltani.
4/7 anonim válasza:
A dpreview-on vannak tesztek, direktben összehasonlítható a zajosság, s bár nem egyforma nagyok teljesen a d750 és a Z7akármelyik képei, mégis úgy tűnik, mintha a Z-k képe zajosabb lenne, de ha nem, az azért szinte teljesen biztos, hogy nyereség a d750-hez képest nincs.
6/7 anonim válasza:
MILC max. kényelemben lenne különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!