Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mekkora gyújtótávolsága van...

Mekkora gyújtótávolsága van egy traffipax kamerának?

Figyelt kérdés

2021. szept. 24. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem gyújt semmit. Csak lefényképez. :)
2021. szept. 24. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Az meg 40-200 méter közötti.
2021. szept. 24. 10:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudjátok, nem muszáj marhaságokat kommentelni, köszi.
2021. szept. 24. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

Tehát marhaság, hogy nem gyújt.

Ez azt jelenti, szerinted gyújt?

Egyébként hülye kérdésre hülye válasz.

Melyik márkájú “traffipax”? Azon belül melyik kamera? Van amelyiknek több is van.

“Variable zoom”, tehát változtatható gyújtópontú is van 30x-osig ennél a típusnál:

[link]

És ezt megkeresni tartott kb. 2 percig.

2021. szept. 24. 11:25
 5/9 A kérdező kommentje:

A gyújtótávolság egy széles körben ismert szakszó a fényképezésben. Nem értem, mit kell ezen poénkodni.

Miért lenne hülye a kérdés? Szerintem érdekes és 5 perc keresés alatt sem találtam semmit, ezért írtam ki.

Típust azért nem írtam, mert nem egy konkrét típusra vagyok kíváncsi, csak egy példára vagy jellemző értékre.

Köszi, ezt az adatlapot nem találtam meg.

Itt a 30x az mit jelent? Hogy a legkisebbhez képest a legnagyobb gyújtótáv 30x?

Vagy 50mm-hez képest 30x, tehát max. 1500mm?

2021. szept. 24. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha 50mm-t vesszük alapnak, akkor igen, 1500mm. De azt hiszem, a digitális szenzoroknál nem 50mm az alap.

[link]

Itt van egy jó táblázat, milyen szemzorral mekkorának felel meg az analóg szenzor.

Viszont az előző adatlapon írják, hogy változtatható, tehát úgymond zoom optika.

Viszont hiányolom a az alsó határt, hogy mitől 30-ig.

2021. szept. 24. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
24%

"nem egy konkrét típusra vagyok kíváncsi, csak egy példára"

Ha ezt is írtad volna, akkor nem kaptál volna hülye válaszokat.

Kérdezni tudni kell.

2021. szept. 24. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:

A gyújtótávolság nem szakszó, hanem a fókusztávolság népiesch elnevezése. De amúgy igen, közismert és érthető.

A zoom-ot ilyen alakban a legnagyobb és a legkisebb fókusztávolság arányát jelenti. Függetlenül a szenzor méretéről. Persze minél kisebb a szenzor technikailag annál könnyebb előállítani ilyen extrém 30 as szorzóval rendelkező lencsét, amelynek még használható fényereje is van.

2021. szept. 30. 08:29
 9/9 anonim válasza:
44%

Félreértettétek!

A kérdező azt szeretné tudni, milyen távolságból tudna felgyújtani egy traffipax kamerát. 🙂

2021. okt. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!