Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért túl kontrasztos a videó...

Miért túl kontrasztos a videó képe?

Figyelt kérdés

Canon EOS 250D, jó obikkal, jó fényviszonyokkal - a kis LCD panelen a kép szép, tisztán kivehető, számítógépen viszont túlszaturált, túl kontrasztos, mintha összemosódna, pasztelles lenne az egész. Néztem videókat, azokban alap beállításoknál sincs ilyen probléma, minden szépen kivehető. A beállításokban visszahúztam a kontrasztot, telítettséget, mindent, mégis megvan ez a nyűg. Arra gondoltam, hogy a színprofilt kellene átállítani (vágóprogramban korábban megoldotta a hasonló problémát), azt viszont a fényképezőn nem találok.

2 fotó feltöltve, ezeken látható a gond (nyilván jobb fénynél vagy a fényerőt feljebb állítva is ugyanez a helyzet).

[link]

[link]

#Canon #kontraszt #Canon EOS 250D #túl kontrasztos #Increased contrast
2021. szept. 21. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát elég borzalom. Ha alapbeállításokon lő ilyet akkor boztos szervizbe vinném.
2021. szept. 21. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
A 2. képen az autó lápmája világít a kamerába.
2021. szept. 21. 11:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Az autó lámpájától független ez, az autó mögött ugyanúgy gebaszos.
2021. szept. 21. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Milyen a "jó" obi? 18-55? Ha a fényképező kijelzőn jó, valószínű a monitorral van a baj. Nem?
2021. szept. 21. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!