Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Autóskamera felvétel telefonról?

Autóskamera felvétel telefonról?

Figyelt kérdés
Vettem egy 70mai autóskamerát. SD kártyát meg nem vettem hozzá. Szükséges egyáltalán? Egy P30 Pro telóm van, amin elvileg van képfelvevő, így az autóskamera felvételét a teló venné. Nincs a kamerának kijelzője, mindenképp szükséges a telefon hozzá.
2021. szept. 20. 00:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést még értelmezni is nehéz, akkora marhaság.

Nem lehet. Vegyél egy szaros kártyát, 5 ezer forint.

2021. szept. 20. 04:22
 2/7 anonim ***** válasza:
A telefonidhoz kapcsolható külső kamera?
2021. szept. 20. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:

512 mb Ram van benne. Ha baleset rögzítése a cél, arra elég, hiszen csak másodpercekről van szó.

Az androidis részét a leírásnak nem néztem át, csak a paramétertáblában látom.

Lehet, hogy a képet folyamatosan át tudja küldeni?

Ilyen 12 ezer forintos gagyira bízod magad, hogy ütközés elején bizonyítani, hkgy nem te voltál hibás?

2021. szept. 20. 08:13
 4/7 A kérdező kommentje:
1. Nem értem, mi a marhaság benne. Eleve kell egy telefon a kamerához. Na mármost a telefon is rendelkezik képfelvevő funkcióval, így a kamera képét a telefon venné a saját tárhelyére mentve. Egyszerűbb lenne a 256 GB-os telefon tárhelyére menteni, mint egy "szaros" kártyára.
2021. szept. 20. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:

És minden egyes alkalommal, mikor beszállsz a kocsiba azzal akarsz vacakolni, hogy a telefont és a kamerát wifivel összekötöd? Mindezt azért, hogy egy pár ezer forintos SD kártyát megspórolj? Garantálom, hogy az első pár alkalom után nem fogod összekötni őket, vagy legalább is egyszer, mikor épp sietsz... és AKKOR fog történni a baleset.

A menetrögzítő kamerának pont az a lényege, hogy állandóan veszi az eseményeket, ahogy beindítod a kocsit és nem kell semmit beállítgatni, hanem ha bármi van, akkor a felvételt lemented.

2021. szept. 20. 13:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy nem vennék, csak amíg nincs SD kártya, addig is lehessen használni a kamerát.
2021. szept. 20. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Újra kérdem: a belső memória nem elegendő? Pár másodpercről van szó.
2021. szept. 20. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!