Megfelelő GoPro kamerát keresek!?
Figyelt kérdés
Ajándékba lenne a kamera szóval egy jó minőségű közepes árfekvésű kamerát szeretnek amivel víz alatt is lehet kamerazni és nem vagyok profi az ilyen dolgokban ezért ha valaki tudna segíteni hogy milyen kamerát vegyek az nagyon nagyon megköszönném2021. aug. 30. 12:23
1/2 anonim válasza:
Nekem a GoPro a víz alatt nem csinál tiszta felvételt, a másik kis sportkamerám igen, ha hazaértem megnézem mi a márkája!
2/2 anonim válasza:
Na ez a fajta van nekem. Olcsóbb mint a gopro, de víz alatt jobb. Ha gondolod küldök e-mailben képeket, hogy milyen képeket csinál alatta-felette! Írj privátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!