Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fotográfus és fotótermékkeresk...

Fotográfus és fotótermékkereskedő OKJ vizsga mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a vizsga elméleti részétől, szinte alig ragadt meg valami. Nem tudok tanulni. Fotózni igen. Szóval rohadtul idegesítene, hogyha ezen buknék meg, hogy nem tudnék egy mukkot se mondani. Amitől nagyon félek, hogy így lesz. Szóval van olyan itt aki ezt a képzést megcsinálta? Milyen volt a szóbeli? Akkor is átrugdosnak, ha meg se tudok mukkanni? Elvileg eddig egyetlen ember volt aki megbukott ebben az iskolában a története során ezen a képzésen. Simán el tudom képzelni én leszek a második.
2021. aug. 29. 18:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Amúgy meg fotósként ha csinálnék egy weboldalt és elkezdenék egy bizniszt, a nav mennyire hamar kezdene el sz@patni, ha nincs végzettségem?
2021. aug. 29. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem rajtad múlik, mennyire fexik a fizika.

Nekem nem okozna gondot egy ilyen vizsga

2021. aug. 30. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:

A fotós szakmában eredmény kell

Ha jól csinálod és te vagy a sztár akkor hozzád megy mindenki, ha meg nem akkor hiába van papírod

2021. aug. 30. 08:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Hármas ezen teljesen egyetértek, ezért barpmság, hogy kötelező a végzettség, aki nem tud fotózni, annak hiába van papírja. de hivatalosan tudtommal kell papír hogy vállalkozást indíthassak.

Én meg fosok hogy a művtöri meg hasonló bullshitek ami amúgy nem bullshit de rohadt sok van, kifog rajtam

2021. aug. 30. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:

De nem teljesen felesleges ezen témázni? A rendeletek megalkotói nem ide járnak ötletekért, hogyan és mit kéne megváltoztatni.

Vagy nyolc-tíz éve ezt nálatok (vélhetőleg) nagyobb művészekkel kapcsolatban felkapta a sajtó, aztán akkor sem lett semmi változás.

Aki egy nyamvadt szakmunkástanulói anyagot nem képes észben tartani, hát, az talán meg is érdemli sorsát. És még mindig lehet belőle híres művész, csak számlát nem tud adni. Viszont óriási elégtétel neki, hogy ő az a zseni, akivel a csinovnyikok nem tudnak mit kezdeni.

2021. aug. 31. 15:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült :) sima volt, semmit nem tanultam 🤣🤣🤣
2021. szept. 1. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok

Én is voltam már olyan vizsgán ahol csak a tandíj befizetése volt a lényeg és milyen színű a barnamedve szintű kérdések voltak :)

2021. szept. 1. 11:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem ilyen szintű kérdések voltak :D
2021. szept. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!