Fotográfus és fotótermékkereskedő OKJ vizsga mennyire nehéz?
Szerintem rajtad múlik, mennyire fexik a fizika.
Nekem nem okozna gondot egy ilyen vizsga
A fotós szakmában eredmény kell
Ha jól csinálod és te vagy a sztár akkor hozzád megy mindenki, ha meg nem akkor hiába van papírod
Hármas ezen teljesen egyetértek, ezért barpmság, hogy kötelező a végzettség, aki nem tud fotózni, annak hiába van papírja. de hivatalosan tudtommal kell papír hogy vállalkozást indíthassak.
Én meg fosok hogy a művtöri meg hasonló bullshitek ami amúgy nem bullshit de rohadt sok van, kifog rajtam
De nem teljesen felesleges ezen témázni? A rendeletek megalkotói nem ide járnak ötletekért, hogyan és mit kéne megváltoztatni.
Vagy nyolc-tíz éve ezt nálatok (vélhetőleg) nagyobb művészekkel kapcsolatban felkapta a sajtó, aztán akkor sem lett semmi változás.
Aki egy nyamvadt szakmunkástanulói anyagot nem képes észben tartani, hát, az talán meg is érdemli sorsát. És még mindig lehet belőle híres művész, csak számlát nem tud adni. Viszont óriási elégtétel neki, hogy ő az a zseni, akivel a csinovnyikok nem tudnak mit kezdeni.
Gratulálok
Én is voltam már olyan vizsgán ahol csak a tandíj befizetése volt a lényeg és milyen színű a barnamedve szintű kérdések voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!