Milyen tanulást segítő alkalmazások vannak?
Egy videóban láttam pl a Forest alkalmazást ezt például hogy kell/érdemes használni? Milyen alkalmazások vannak még, amik segítséget nyújthatnak a tanuláshoz?
(a megtanulni egyik sem fogja helyetted és társai válaszokat adok inkább ne írjanak!)
Olyan, hogy félrerakod a telefont amíg tanulsz, és az anyagra koncentrálsz.
Amíg bármilyen kütyü van a közeledben, azon fogsz kattogni, és nem figyelsz kellően.
Én pl. elektronikus jegyzetből tanulni se tudtam, mindig elkalandoztam valahova, úgyhogy én mindig nyomtattam.
Youtube-n keress rá "hatékony tanulás" kulcsszóval a videókra, szerintem többet ér mint alkalmazás.
Domján Lászlónak is van fent egy háromrészes anyaga erről, meg egyebek is e témakörben.
Érdekes, én nagyon sokat tudtam tanulni telefonról és szgépről is. Ezek szerint nem vagyok ember, hanem valami ufó...
Vannak time management appok és addonok olyanoknak, akiknek nincs meg a belső akaratuk, önfegyelmük ahhoz, hogy koncentráljanak.
Programozás, foton fizika, pszichológia, villamosságtan, kézművesség, gasztro, nyelv tanulás, kerékpáros trükkök, egészséges életmód. Ezekre haszáltam ezeket az eszközöket és már sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!