Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen régi objektívek vannak?

Milyen régi objektívek vannak?

Figyelt kérdés

Olyat régi / nagyon régi objektívet keresek ami képalkotásban nagyon egyedi digitális gépre téve, teszem azt nagyon csavarja a hátteret, vagy extrém éles, de még annyira nincs csillagászati ára.

Helios, Industar stb. nem, azokat ismerem... valami ritka de jó és kevésbé ismertre, vagy ha ismert is de viszonylag olcsóra gondolok.

Teszem azt ilyesmik (persze ezek pontosan a csillagászati ár kategória, kivéve a Helios, bár már az is tornászkodik fel árban...):

[link]

2021. aug. 16. 08:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, talán a Minolta objektívek körül nézelődnék.
2021. aug. 16. 10:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"teszem azt nagyon csavarja a hátteret,"

Olyan nincs ami csak a hátteret befolyásolja.

Pl. ez utómunka, ha erre gondolsz:

[link]

2021. aug. 16. 14:10
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 Hagyományos nincs is, viszont van egy-két vetítő objektív ami tud ilyesmit. És nem is mondtam hogy én is csak hagyományos bajonettes / menetes / "breech lock"-os obik közül válogatok.
2021. aug. 16. 14:46
 4/11 anonim válasza:
Igen
2021. aug. 17. 11:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Különfélék.
2021. aug. 17. 13:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Úgy látom a színvonal nem hogy stagnálna a gyk-n, hanem még csak romlik... Jobban járok átmegyek egy ÉRTELMES indexes fórumra...
2021. aug. 17. 15:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Hű, ne mondd, hol látni ezt? Az Indexen valóban vannak értelmes fórumok, például a feleségem popója, meg a műanyag ablakok.
2021. aug. 17. 16:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Elmondanátok hogy mi a bajotok tulajdonképpen? Ennyire frusztráltak vagytok...?
2021. aug. 17. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Itt te tűnsz egyedül annak, mindenki más boldog.
2021. aug. 17. 18:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor megkérnélek rá, mondd miért is problémás a kérdésem, mit kérdeztem rosszul, mit válaszoltam rosszul, és végülis miért is akarok én ilyen objektívet mit merek én igaz?
2021. aug. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!