Ingatlan szakértőnek milyen fényképezőgépet ajánlanátok?
10:
9 vagyok. Az általad linkelt gép egy bridge hatalmas zoomal, aminek a hosszú gyújtótávolság tartományát nem fogja tudni kihasználni, cserébe a rövid vége nem lesz elég széles. Sony RX100 sorozat vagy Pana LX100 I is kijönne az árból, és akkod legalább a fényerő jobb lenne, igaz UWA akkor sem lenne.
Mellesleg a kérdező leírta, hogy olyan gép kellene, amivel nags látószögű képeket tud csinálni lakásban, én javasoltam egyedül gépet UWA obival erre én lettem leginkább lepontozva. Elmentek az fenébe, többet nem fogok senkinek sem segíteni, átmegyek én is trollba.
"erre én lettem leginkább lepontozva"
Nem igaz, mert #5 is pont ugyanott áll. Normális bolygólakót nem érdekli a pontozás, ha egyszer, mint te is írod, a pontozás trollkodás. Ilyen ellentmondások miatt javasolt orvoshoz járni.
Mondjuk az ötösnek full igaza van, mindenki játsza itt az eszét, pedig a kérdező nem fog megtanulni fotózni, lehet itt bármit ajánlani.
Jobb képeket akar csinálni, nem pedig megtanulni fotózni.
Viszont hogy a 10es válasz miért lett lenullázva az rejtély
Csak egy lehetőséget írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!