Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ingatlan szakértőnek milyen...

Ingatlan szakértőnek milyen fényképezőgépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Ugye ingatlanokat fotózok, a lényeg hogy a belső terek minél nagyobbnak tűnjenek (nagy látoszögű legyen) illetve hozza a megfelelő képminőséget, szóval hozzáadott értéke legyen egy tulajhoz képest aki telefonnal fotóz. 200.000 Ft-ot szánok maximum rá, illetve ha javasoltok hozzá kiegészítőket, azt is nyitottan várom. Előre is köszi

2021. máj. 18. 23:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

10:

9 vagyok. Az általad linkelt gép egy bridge hatalmas zoomal, aminek a hosszú gyújtótávolság tartományát nem fogja tudni kihasználni, cserébe a rövid vége nem lesz elég széles. Sony RX100 sorozat vagy Pana LX100 I is kijönne az árból, és akkod legalább a fényerő jobb lenne, igaz UWA akkor sem lenne.

Mellesleg a kérdező leírta, hogy olyan gép kellene, amivel nags látószögű képeket tud csinálni lakásban, én javasoltam egyedül gépet UWA obival erre én lettem leginkább lepontozva. Elmentek az fenébe, többet nem fogok senkinek sem segíteni, átmegyek én is trollba.

2021. máj. 19. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

"erre én lettem leginkább lepontozva"

Nem igaz, mert #5 is pont ugyanott áll. Normális bolygólakót nem érdekli a pontozás, ha egyszer, mint te is írod, a pontozás trollkodás. Ilyen ellentmondások miatt javasolt orvoshoz járni.

2021. máj. 19. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az ötösnek full igaza van, mindenki játsza itt az eszét, pedig a kérdező nem fog megtanulni fotózni, lehet itt bármit ajánlani.

Jobb képeket akar csinálni, nem pedig megtanulni fotózni.

2021. máj. 20. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Viszont hogy a 10es válasz miért lett lenullázva az rejtély

Csak egy lehetőséget írtam

2021. máj. 22. 10:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy "profin tolod", "profi géppel", még nem biztos hogy eladod te azt az ingatlant... egyébként meg, nem a hiperszuper képek fognak dönteni egy lakásról megveszik-e, sokkal inkább ezer más.
2021. máj. 27. 08:16
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Kétszázezret szánsz csak rá? Elég rosszul mehet a szekér... hát igen, az ingatlanbiznic már csak ilyen. Csúnya rossz vevők, nem kell nekik minden szar drágán.
2021. máj. 27. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!