P. Tibor kérdése:

A DIGICAM P05 IP kamerába hogyan kell bedugni a MikroSDHC kártyát?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy melyik az "eleje", de a felülnézet nem egészen egyértelmű. Úgy gondolom, hogy a rugós érintkezők a kártyalyuk NYÁK felőli oldalán vannak, tehát a kártya érintkező fóliáinak a NYÁK felé kell néznie.(Netán nem is tudnám fordítva bedugni?)

#microSDHC #IP kamera P05
2021. máj. 6. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a kártya egyik sarka le van vágva, elvileg nem lehet fordítva bedugni.
2021. máj. 6. 09:17
 2/5 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Igen a nyákos résszel dugod a foglalatba, a másik irányt így nehéz megmondani, nincs egy kis piktogramm a nyílás környékén? Ha nem jól próbálod betenni, akkor félig megy bele, és az egyik fele megakad, elfordul bizonyos szögbe, ez esetben fordítva kell behelyezni.
2021. máj. 6. 10:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Anonim és Morzsi! Köszönöm. Mondjuk NYÁK alatt nem a MikroSD-t, hanem az IP kamerában lévőt gondoltam. Ha sikerül elküldenem ezt a képet, akkor úgy érzem, hogy így kell bedugni (látszik a nyolc érintkező mindkét eszközön). Persze piktogram az nincs:-((

[link]

2021. máj. 6. 17:38
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:

Nem nyitható meg a link.

A nyákra s micro sd érintkezős részét értettem.

2021. máj. 7. 06:36
 5/5 A kérdező kommentje:

4-re: Ez a Google Drive-os képlinkelés gyakran meghaladja az erőmet. No mindegy, bedugtam a MikroSDHC-t a DigiCam P05 kamerába, UTP kábeles kapcsolatot létesítettem. Rögtön az elején sikerült készítenem egy videót (és vissza tudtam játszani SD kártyáról). Aztán Device disconnected, és azóta meghalt minden (vagyis bármit próbálok, nem működik!). Az internet szerint nem vagyok egyedül (1000+). De ez már egy másik kérdés lesz:-(((. No mégegyszer:

[link]

2021. máj. 8. 09:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!