Hol tudnám eladni az antik fényképezőgépemet?
Olyan boltot keresek, antikváriumot vagy fotósboltot, ahol felvásárolnák.
(Nem szeretném egyenlőre vatera meg ehhez hasonló oldalakra feltenni.)
Azt tudd, hogy ezek bizományba veszik át... akkor látsz belőle - a jutalékukkal csökkentett - pénzt, ha nagy nehezen eladják.
Szoktam én is vadászni a soosfotón, de általában csak olyat találok, ami a vaterán is van, csak 1.5x annyiért...
Azt hiszik az emberek, hogy van egy tök hétköznapi cuccuk, és ha ilyen helyen hirdetik vagy leadják ilyen üzletnek, akkor többszöröséért el tudják adni.
Ugyanazt nézik a soos-t is, mint a vaterát...
Igen köszönöm tisztában vagyok azzal, hogyan működnek az ilyen helyek. De nem véletlenül ebbe az irányba gondolkodom. Én csak helyeket kérdeztem, hogy valaki tud e ilyet.
Köszi mindenkinek, már meg is oldódott. :)
A Soós Fotó a legpatinásabb fotóbizományi, apám nagy gyűjtő, vesz és elad is, szokott ide járni.
Ha ide beviszed, felbecsülik, megmondják a körülbelüli piaci értékét. Készülj fel rá lelkileg, hogy nagy valószínűséggel a te portékád kb nulla forintot fog érni, a legtöbb régi gép egyszerű ócskaság, szemét kategória. De ha arra játsz, egy próbát megér persze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!