Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hol tudnám eladni az antik...

Hol tudnám eladni az antik fényképezőgépemet?

Figyelt kérdés

Olyan boltot keresek, antikváriumot vagy fotósboltot, ahol felvásárolnák.

(Nem szeretném egyenlőre vatera meg ehhez hasonló oldalakra feltenni.)

2021. máj. 5. 21:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Soós fotó kereskedés a Wesselényi utcában: [link]
2021. máj. 6. 09:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi akik írtak helyeket, már több üzlettel is beszéltem! 😊
2021. máj. 6. 11:04
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

Azt tudd, hogy ezek bizományba veszik át... akkor látsz belőle - a jutalékukkal csökkentett - pénzt, ha nagy nehezen eladják.

Szoktam én is vadászni a soosfotón, de általában csak olyat találok, ami a vaterán is van, csak 1.5x annyiért...

Azt hiszik az emberek, hogy van egy tök hétköznapi cuccuk, és ha ilyen helyen hirdetik vagy leadják ilyen üzletnek, akkor többszöröséért el tudják adni.

Ugyanazt nézik a soos-t is, mint a vaterát...

2021. máj. 6. 14:58
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen köszönöm tisztában vagyok azzal, hogyan működnek az ilyen helyek. De nem véletlenül ebbe az irányba gondolkodom. Én csak helyeket kérdeztem, hogy valaki tud e ilyet.

Köszi mindenkinek, már meg is oldódott. :)

2021. máj. 6. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Engem megöl a kíváncsiság. Mi lett???
2021. máj. 6. 21:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Ha tényleg kíváncsi, nagyon szívesen válaszolok egy privát üzenetben. De ha azért írta ezt a kommentet mert pl unatkotik vagy, viccesnek talál bármit vagy ilyesmi, akkor köszönöm de kihagynám a válaszadás lehetőségét.:)
2021. máj. 7. 00:37
 17/18 anonim ***** válasza:

A Soós Fotó a legpatinásabb fotóbizományi, apám nagy gyűjtő, vesz és elad is, szokott ide járni.

[link]

Ha ide beviszed, felbecsülik, megmondják a körülbelüli piaci értékét. Készülj fel rá lelkileg, hogy nagy valószínűséggel a te portékád kb nulla forintot fog érni, a legtöbb régi gép egyszerű ócskaság, szemét kategória. De ha arra játsz, egy próbát megér persze.

2021. máj. 19. 02:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm vidéki bolhapiacokon szokott régi fényképezőgépeket vásárolni én is sok ilyet láttam - általában egy eladónál sokat, nyilván ők vásárolnak is, hogy aztán eladják.
2021. máj. 19. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!