Ez az objektív jó vadfotózáshoz?
Canon eos 250d,800d,77d valamelyikén lenne egy canon 70-200 f/4L USM. őz, szarvas, róka, madarak stb fotózásához
Tapasztalatokat nyugodtan írjátok
Vadfotózáshoz rövid lesz az esetek 90%-ban. Nem tudsz olyan közel menni, hogy 200mm, esetedben 320mm elég legyen. Általában 400mm és felfele amivel vadat, madarat tudsz fotózni, hacsak nincs lesed.
A 70-300 használtan lehet egy kompromisszumos megoldás, az a croppal a végén 480mm, viszont f5.6 lesz, ellenben van IS-ed.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenyke..
Gondolom ez te vagy.
200mm, tehát 315. Őz, szarvas fotózáshoz talán még elég lehet, de apróvadhoz, madárhoz már nagyon kevés. L objektívként szép lesz a rajzolat, viszont bizonyos esetekben szerintem az f/4 kevés. Én jobban ajánlanám az f/2.8-as változatot használtan. kb ugyanannyi, mint az új f/4 De akár fix 300mm is kb. ennyi használtan. Én is vadfotózok, tehát ha gondolod segíthetek a részletek megtanulásában. Ez egy elég speciális ága a fotózásnak, mert kegyetlenül ismerni kell az állatot. Mielőtt elindulsz vadat fotózni tanulj biológiát+ keresd fel a helyileg illetékes vadásztársaságot.
"A 70-300 DC III"
Olyan nem volt, csak 75-300.
"a 70-300 IS USM teljesen vállalható"
200 mm-ig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!