Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kamera Vásárlás 100.000 ért?

Fanni99D kérdése:

Kamera Vásárlás 100.000 ért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok mondani olyan kamerát,ami max 100.000 ,de megéri/ jó felvételeket lehet vele készíteni?

Köszi előre is!

Üdv

Fanni

2021. ápr. 27. 12:43
 1/4 anonim válasza:
77%
Attól függ mire akarod használni. Én egy Gopro Hero 7 Black-et vettem 100-ért, nekem tökéletes
2021. ápr. 27. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 Youtube videózni szeretnék elkezdeni!

Ilyen közeli dolgok látszanak benne jól,stb. :) Köszi a kommented :)

2021. ápr. 27. 12:57
 3/4 anonim válasza:
Vlogoláshoz meg hasonlókhoz tökéletes a gopro amit mondtam például. Azzal viszont számolj, hogy ezekhez kell sd kártya, annak a fajtája, mérete, írássebessége nem mindegy (ronthatja a minőséget ha nem megfelelő). Mellé jön még egy sd kártya olvasó is. Vagy ha közvetlen a gépedre akarod menteni a videót akkor megfelelő programok használata, micro hdmi kábel stb. Szóval van macera vele. Ha gondolod segítek az ilyen alap dolgokban, meg akár a youtube meg videóvágás részében is.
2021. ápr. 27. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy szuper kamerám, valami rohadt drága sony volt. Kaptam. Ha gondolod, százezerér a tied lehet.
2021. ápr. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!