Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Van lehetőség vásárlás előtt...

Van lehetőség vásárlás előtt kiprobálni kamera objektívet ?

Figyelt kérdés

Akár bérelni is Canon DSLR géphez ? Vásárlás előtt szeretnék meggyőződni, hogy biztosan megfelelő a céljaimhoz. Köszönöm szépen! :)

(Le ne írja Nekem valaki, hogy próbáljam ki a Média-Marktban, mert agyvérzést kapok.)

2020. dec. 15. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáljam ki a Média-Marktban
2020. dec. 15. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor próbáld ki egy fotós üzletben. :)

Igen van olyan üzlet ahol bérelni is lehet. Az objektív árának az X %-át lerakod kaukciónak és kifizeted a bérleti díjat és már mehetsz is fotózni.

Vagy simán megveszed neten és ha nem tetszik állsz a 2 hetes elállási joggal. (Ez nem tudom, hogy működik.)

2020. dec. 15. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Kaukció, bazmeg. Kaukció. Eszkem, faszkom megáll.
2020. dec. 15. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a kipróbálási lehetőség valahogy úgy kéne hogy működjön, hogy egy áruház megrendel 100db objektívet és egyet beáldoz próbára amit aztán beszerzési áron elad, vagy kicsivel alatta elad leértékelve amikor kifut a termék.

Ehelyett viszont, ki lehet próbálni az obit aztán ha nem kell akkor a következő vásárlóra rásózzák a használt cuccot. Ha meg vagyok olyan szemét, hogy megmondom nekik, hogy bsszák meg, akkor még ők vannak megsértődve.

2020. dec. 16. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Nemrégiben volt egy ilyenem, hogy egy üzletben kipróbáltam a használt objektívet. A következtetésem az lett, hogy ki tudja. :D Kimegyek az üzlet kapujához (kísérettel :) ), majd rálövök valamire. Egy adott fényviszonyok között, a témák limitálva (élességet textúrás felületen lehetne eldönteni, vagy van, vagy nincs olyan, AF pontosságot valami 3 dimenzióson, vagy van, vagy nincs, az AF sebességét végképp nem tudom minősíteni, más fényviszonyok között meg pláne nem, és amit megtudtam állapítani ,azt is fél nap múlva otthon. De a frontlencse szépen tükrözte az üzlet reklámvilágítását, és az objektívház kívül nem volt kopott. :D

A Camera Kft oldalán van felsorolva egy zsák Canon objektív, ami bérelhető. Szerintem szerencsés az, aki ott lakik az utcájukban, és csak utcaképeket fotózik, mert akkor egy napi bérleti díjjal megússza. Bár akkor is kérdés, vajon elégszer tud-e felvételezni, majd azt kielemezni egy jó monitoron, utána változtatni... 3 napi bérleti díj meg már visszavetheti az embert a vásárlásban. Volt, hogy 3 milliós gépet teszteltem, de a harmadiknál már beütött a sóherságom azt csak egy napra vittem ki, nem is tudtam róla normális véleményt formálni, viszont amennyibe az akciósorozat összesen került, annyiért vehettem volna még két év garanciát. :D

Hát ezt csak a látószög tágítására.

2020. dec. 16. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!