Milyen fényképezőt vegyek 100E alatt?
Nagyon szeretek fotózni, eddig telefonnal fotóztam de úgy érzem a szó minden értelmében elértem a határokat. Tudom, belépő kategóriás fényképezőgépektől nem kell csodát várni, viszont volt korábban egy nagyon alsó kategóriás nikon gépem, és nagyon érződött a különbség.
Szóval szeretnék egy jó fényképezőt 80-100E környékén.
Nehéz megfogalmazni pontosan mire használnám, általában épületeket, tárgyakat és közeli tájképeket fotózok. Szóval egy ilyen “mindenre való” gépet keresek.
Tudom, nem sokkal drágábban kapnék DSLR & MILC gépeket, de nem tudom átlépni a keretet. Csak új gép jöhet szóba, használt nem.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat:)
Kezdődik a lepontozás hullám megint úgy látom. Itthon azért jellemzően nem azért adják el a dolgaikat az emberek mert tele a zsebük és pár hónap, 1 év után csak azért lecserélik mert megunják... Sokkal inkább van valami mögötte. Én ezt látom, tapasztalom.
Aki lepontozott, megmagyarázná amúgy az okát? Ajánlottam egy nagystílű oldalt, ahonnan - igaz kb. 6500 Ft postaköltség ellenében - de olyan gépet obit is tudsz venni amire itthon vadászni kell rendesen.
Kb. olyan áron vannak a gépek, mint a 220volt használt szekciójában. Csak épp ott alig van valami... Főleg obi terén.
Na mindegy, lehet itthon is természetesen mazsolázni, csak nem 100 ezer forint és alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!