Szerintetek mennyire lenne ez a fenykepezogep jo vetel?
Figyelt kérdés
Mar regota gondolkodom egy uj fenykepezo gepen, de eddig sajnos nem talaltam olyat ami megfelelne az igenyeimnek. Par napja ratalaltam egy eleg jonak tuno fenykepezo + objektiv hirdetesre, mar beszeltem is az eladoval csak kivancsi lennek a ti velemenyetekre, hogy mennyire jo dontes lenne szerintetek. Szoval amirol szo lenne:
Sony A7III
Sony FE 85mm f1,8
Sigma 24mm f1,4 DG HSM ART
Minden sajnos garancia nelkul van szoval van benne egy kis riziko is. A kameraval olyan 15 ezer kep lett keszitve.
Az ar pedig az osszesen:
825 000 ft.
Koszi mindenkinek!
2021. ápr. 15. 08:32
2/7 anonim válasza:
Biztos jó, nyilván megfelelő hozzáértéssel veszel használtan 8 kilós gépet. Ezért le se írod milyen célra, milyen igényekkel kerested.
3/7 anonim válasza:
Na majd te is jól le leszel húzva, amiért nem csöppensz el az ártól.
4/7 A kérdező kommentje:
Videozasra kell egyebkent a gep ezt elfelejtettem leirni. 3-as miert is lennek lehuzva? Nem ez lenne az elso fenykepezogepem amit hasznaltan vennek. Inkabb arra lettem volna kivancsi, hogy ennyiert jo vetel lenne e. Koszi mindenkinek
2021. ápr. 15. 20:43
5/7 anonim válasza:
Nem is neked írtam, hanem ketteskének.
6/7 anonim válasza:
A 220V-nál a váz most 660, a Sigma 240, a Sony 210, az összesen mennya? Az 1 110 000. 73 %... kicsit közel van a lélektani határhoz. De alighanem olcsóbban csak egészen kivételes szerencsével lehetne beszerezni.
7/7 anonim válasza:
Biztos jó ajánlat. Viszont nem tudom mit szeretnél videózni. Szerintem a váz mellé egy Sigma 28-70mm f/2.8-al sokkal jobban járnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!