Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A lidl-be 03.22-étől lévő...

A lidl-be 03.22-étől lévő távcsőröl mi a véleményetek,megéri megvenni, hobbi szinten használnám?

Figyelt kérdés

2021. márc. 14. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az optika technikai sport: 3500 Ft-ért nyilván nem lehet Leica minőséget várni, viszont ennyiért nem is nagy veszteség, ha nem jön be:)

Látatlanban: a videón is látszik, hogy a kontúrok némileg színesek, ez az olcsó optikák jellemzője. 12x nagyítás már sokaknak nehezen kezelhető, mert remeg a kép. A 32 mm-s objektívvel együtt alapvetően nappali használatra való, 12x32 este már túl sötét képet ad.

A legjobb ha helyben kipróbálod. Ha szégyenlős vagy, mások előbb-utóbb ki fognak bontani egyet :) Ha nincsenek maximalista igényeid egy optikával szemben, még jó is lehet.

2021. márc. 17. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"A legjobb ha helyben kipróbálod. "

A számlát megőrizve otthon is nyugodtan lehet vele játszani. A LIDL 60 napig a számla ellenében visszaadja az árát kérdés nélkül, akkor is, ha nem abba az üzletbe viszed vissza, ahol a vásárlás történt. Utána már nem lehet ezt a boltban megtenni, mert a bizonylatok száma 2 hónapot követően kikerül az üzletben található gépekből (ez a garanciás ügyintézést nem befolyásolja, ha pl. olyan hibája van hogy nem javítható, nincs csere termék, akkor a központ látja a bizonylatot és a vásárlás időpontját, ha úgy döntenek, szintén kártalanításra kerülhet sor).

Természetesen őrizd meg a csomagolást, és óvd a terméket a sérüléstől, szennyeződéstől, stb.

2021. márc. 20. 09:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, végül vettem egyet én is:) Szerintem ennyi pénzért elsőre nagyon jó kis műszer. A kromatikus aberráció (kékes-lilás csíkozódás) teljesen belenézve nem zavaró, elég jól be tudom lőni az élességet. Állítható a dioptria is, a távcső fogása pedig jó masszív. A képe valóban remegős kézben tartva, valaminek neki kell támaszkodni a stabil használathoz.

Hosszú távon persze nem tudom, mennyire tartós a konstrukció, fognak-e lötyögni a mozgó alkatrészek, hajlamosak-e a lencsék a gombásodásra... de ahogy írták, ennyiért ha egy szezont kibír, akkor már jól jártam.

Ami kicsit titokzatos, a használati utasítás szerint szemüveges használathoz készült, és a szemkagylók lehajthatóak a jobb fókuszálás és a nagyobb látómező eléréséhez. Na ezt nem tudom, hogy értik, én a hajlékony gumiperemet nem nagyon merem feszegetni.

2021. márc. 22. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!