Hogy lehetek hobbi vadász?
Figyelt kérdés
Vadász vizsgát szeretnék tenni.
Hol lehet tanfolyamra beiratkozni?
2013. szept. 25. 17:59
1/7 anonim válasza:
szerintem guglizd ki
vagy ott nem találtál lehetőséget?
2/7 anonim válasza:
Google :) keres rá, biztos kiad valamit :)
3/7 anonim válasza:
Szia.
Vizsgát csak a jelölt állandó lakhelye szerinti megyei Vadászkamara Állami Vadászvizsga Bizottsága előtt lehet tenni.
4/7 anonim válasza:
Tanfolyamra bárhova beiratkozhatsz, ahol indul. Elég drága, 80 ezer körüli az ára.
5/7 anonim válasza:
Szerintem megéri a tanfolyam, mivel újabban a követelményrendszerben benne van a trófeabírálat, ami nekem nagyon nehéznek tűnik. Ismerősöm vadőrnek tanul ők nagyon sokat tanulnak a trófeabírálatról és szerinte sem egyszerű. Valamint a fegyverhasználat téma sem éppen könnyű. HA teheted ajánlom a tanfolyamot.
6/7 anonim válasza:
A fegyverhasználat azért nem annyira nehéz. Azért tanfolyamra menni felesleges, mert a szükséges tudást a lőtéren tudja úgy elsajátítani. A tanfolyam költségben nincs benne a lőtéri lövészetek ára (felkészítés során). Azt mindenkinek saját zsebből kell sajnos kifizetnie. Az elméletet meg kell tanulni (tárolás, tűzfegyver kategóriák, definíciók,).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!