Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mitől lesz különleges egy...

Mitől lesz különleges egy természetfotó?

Figyelt kérdés
Például ha a madarakat nézzük. Egyszerűen nem jövök rá, hogy mitől lesz különleges egy Máté Bence szintű fotó. Látom, hogy más, de nem tudom mitől. Itt most elsősorban nem a minőségről, hanem a tartalomról merült fel ez a gondolat.
2021. márc. 14. 00:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ismertem őt korábban, de most megnéztem a képeit. Biztos több oka is van, de amit elsőre látok - ami miatt különleges -, hogy olyan pillanatban fotózza le az állatokat, amiket nem lehet minden pillanatban látni. Pl. sas lehellete, kolibri egy Boomslang előtt repül, miközben a kigyó az ágról szembe néz vele.
2021. márc. 14. 00:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jó helyen legyél,a legjobb pillanatban.
2021. márc. 14. 00:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A jo termeszetfoto lenyege a jo gep, a megfelelo pillanat, sok sok türelem, varakozas!
2021. márc. 14. 01:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak képek, amikre egy fotós éveket vár.
2021. márc. 14. 09:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Megvilágítás és hangulat is számít. Napnyugtakor vagy napfelkeltekor szebbek.

A madár legyen a középpontban, a háttér legyen elmosva.

Egy olyan természetfotó ragadta meg a figyelmemet, ahol a madár épp egy gilisztát eszik meg, vagy a fiókáit eteti. Vagy épp a vízre landol, s rövid záridővel van lefotózva, így szépen látszanak a vízcseppek.

S még az is lényeges, hogy a madár ne a képből nézzen ki, hanem amerre néz, ott legyen nagyobb hely a képen.

2021. márc. 14. 11:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük hozzá, hogy a jó leshelyekért Bence súlyos pénzeket fizet! Védett természeti területen (ahol lehet csak ő van napokig meg a ritka vadak), vízben állva órákat, lessátrak garmadája van neki, stb. stb...

Ő se úgy van hogy kimegy a határba azt' lő párat a milliós felszereléssel. Sima cserkelés közben nem biztos tudna ilyeneket lőni. Kicsit már-már stúdiósnak érzem amúgy a munkáit, fentebb említettek miatt.

2021. márc. 14. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Dehogy fizet súlyos pénzeket a leshelyért. Engedélyt simán megkapja, mert az apja nagy polgármester vagy hasonló ha jól tudom. Emellett, anno egy közönséges bűnöző finanszírozta meg 15 éves korában őt, és egy haverját, hogy leseket építsenek. A haverjuk börtönbe is került, utána pedig amikor szabadult, kiszorították az üzletből, így a bence csinálhatta egyedül tovább. Természetesen ahogy nyert és csinált egyre több pénzt, meg adta ki a leseket, úgy tudott egyre több és jobb projektbe belevágni. Ráadásul pl a vízparti lest amiket bérbe ad, csomószor nincs is halakkal feltöltve, aztán ott álldogál a kócsag és 24 óra alatt, ha kétszer lemegy víz alá akkor már sokat mondtam.
2021. márc. 18. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
A Bence amit meg tudott csinálni, szimplán annak köszönheti, hogy a szerencsétlen munkás délután hazafelé menet a kocsmából, bedobálta egy maffiózó játékgépeibe a segélyét. Ebből a pénzből indult meg az ő sikere. Több tízezer ember és család tönkretétele kellett ehhez. Vagy talán mégtöbb.
2021. márc. 18. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Uraim! Megkérem önöket koncentráljanak a kérdésre és nem csak egy emberre.
2021. márc. 18. 19:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi 9 :)
2021. márc. 18. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!