Milyen fényképezőgépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Természetfotókat kezdtem el csinálni kb egy éve. De csak mobil telefonnal. Most jutottam oda hogy szeretnék egy komolyabb gépet. Természetfotókat szeretnék csinálgatni, állatokról és növényekről. De nem sokat tudok a fényképezőgépekről. Ilyen célból milyen gépet ajánlotok? Vagy hogy induljak el, mi alapján döntsem el hogy melyik lehet számomra a megfelelő. Olyan lenne a jó amivel videó felvételt is tudok készíteni.2021. jan. 30. 19:50
3/10 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy nem vagyok az árakkal se tisztában. 140 000 ft viszont biztosan rá tudok szánni
2021. jan. 30. 20:15
4/10 A kérdező kommentje:
De akár 200 000-ig is mehet.
2021. jan. 30. 20:16
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
A lumix g7 kihajtható kijelzővel és kis mérettel és súllyal ideális természetfotózásra.
Olvass utána a 4/3 szenzornak, és döntsd el hogy megfelel e!
Profik is használják amúgy...
A továbbfejlesztés is olcsóbb ebben a kategóriában ha nem vagy nagyon eleresztve
7/10 anonim válasza:
Az APS-c szenzor kicsit nagyobb érzékelő, mint a 4/3-os, de még mindig jobb mint a legjobb mobiltelefonoké. A lumix tényleg jobb márka, mint az olympus, de persze te döntessz.
9/10 anonim válasza:
Ne emlegessük egy mondatban a 4/3ot a telefonokkal!
Semmi köze hozzá.
Utána kell olvasni miről van szó!
Amúgy rendszeresen találkozom olyanokkal akik megveszik a belépő Canont vagy Nikont low budget objektívekkel aztán megmutatom nekik, hogy mit tud a 4/3 ugyanannyi pénzért (vagy kevesebbért)....
10/10 anonim válasza:
Miért ne emlegethetnénk? Írtam, hogy a 4/3 szenzor, bármilyen telefon szenzoránál jobb. Mit kell kötekedni? Na meg képzeld utánaolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!