Mennyibe kerül átlagosan egy fényképezés?
Mobillal ingyen annyit fényképezel, amennyit akarsz.
És semmit se írtál.. Műtermi, alkalmi, szabadban?
Google?
Tessék példa gyanánt:
Gondolatolvasó nem vagyok, megpróbáltam és a linkben ott a válasz.
Megismételtem az előbbi linket
Kérj ajánlatot... Az nem kerül pénzbe!
Ahány fotózás, ahány helyszín, ahány képet akartok - annyiféle ár lehet... Darabszámtól, beállítástól, egyebektől függően. Írd le a fotósnak, hogy konkrétan miket szeretnél, és meg fogja mondani hogy mennyibe kerül.
Mondd, minek linkelek, ha el sem olvasod?
Tessék, idemásolom:
Árlista
Műtermi fotózás:
A csomagok árai és amit tartalmaznak
Egyedi igények esetén egyéni árajánlatot adunk.
MINI csomag (1 fő fotózásával):
Maximum 30 perces rendelkezésre állás során műtermi fényképezés különböző hátterekkel, kiegészítőkkel
5 db kiválasztott kép retusálva
Összesen 10 db kép nyomtatva 10x15 cm-es (levelezőlap) méretben.
15.000.-Ft
NORMÁL csomag:
Maximum 1 órás rendelkezésre állás során műtermi fényképezés különböző hátterekkel, kiegészítőkkel.
Az összes kép (kb.60 db) nagy felbontásban DVD-n átadva exclusive tokban vagy pendrive-on.
15 db kiválasztott kép retusálva.
Összesen 20 db kép nyomtatva 10x15 cm-es (levelezőlap) méretben.
30.000.-Ft
Ha szeretne a képekből egy A4-es formátumú, 16 oldalas, szövet borítós, exclusive fotókönyvet is, akkor összesen
48.000.-Ft
EXTRA csomag:
Maximum 1,5 órás rendelkezésre állás során műtermi fényképezés különböző hátterekkel, kiegészítőkkel.
Az összes kép (kb. 100 db) nagy felbontásban DVD-n átadva exclusive tokban vagy pendrive-on.
20 db kiválasztott kép retusálva.
Összesen 30 db kép nyomtatva 10x15 cm-es (levelezőlap) méretben.
csak 35.000.-Ft
EXTRA+ csomag:
Maximum 2 órás rendelkezésre állás során műtermi fényképezés különböző hátterekkel, kiegészítőkkel.
Az összes kép (kb. 150 db) nagy felbontásban DVD-n átadva exclusive tokban vagy pendrive-on.
25 db kiválasztott kép retusálva.
16 oldalas A4-es formátumú, szövet borítós, exclusive fotókönyv.
55.000.-Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!