Videókamera vagy fényképezőgép? Melyik fényképezőgép a legjobb minőségű?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nagyon érdekel a filmezés és a filmkészítés. Idén lehetőséget kaptam arra, hogy egy kamerát kérjek a születésnapomra. Én egy fényképezőgépre gondoltam, mivel úgy gondolom, hosszútávon több mindenre tudom használni, mint külön a filmezésre egy videokamerát vásárolni. Az lenne a kérdésem, hogy alacsony árkategóriában (max. 50 ezer forint) melyik a legolcsóbb fényképezőgép, ami azért elfogadható minőségű videót is tud készíteni? Köszi válaszaitokat!
az 50 ezer elég karcsú keret, de használtan lehet egész jó gépeket is kifogni már ilyen keretből is. ezek persze nem a legfrissebb szériák ezek főleg videóban jóval korlátozottabbak szoktak lenni.
ha komolyabban akarsz foglalkozni akár a fotózással, akár a videózással, mindenképp jobban jársz egy cserélhető objektíves géppel. az alapok elsajátítására is jobbak, meg később modulárisan fejleszteni is jobban lehet őket.
az se mindegy, hogy milyen filmezésben gondolkodsz. egészen más a technika igénye a vlogolásnak, játékfilmnek, természetfilmeknek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!