Szeretnék elkezdeni rallyt és autóversenyt fotózni, milyen felszerelés kellene hozzá?
Figyelt kérdés
Eddig nagy szerelmem volt a motorsport, egy ideje elkezdtem hobbiból fotózni is. Rájöttem hogy szeretném kombinálni a kettőt. Mi az a felszerelés amire szükségem lesz hozzá és nem kerül csillagászati összegekbe?2021. jan. 9. 23:17
2/6 anonim válasza:
Jelenleg milyen felszerelésed van, és mekkora lenne a keret?
3/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy használt 80D-m van 18-55mmes objektívvel. Most kb. 350-400 ezer forint között tudnék szánni rá.
2021. jan. 10. 18:31
4/6 anonim válasza:
Szerintem a 80D teljesen jó. Nem hinném hogy annál jobbra lenne szükséged. De ha nagyon szeretnél váltani, akkor az legyen fullframe és még jobb ha tükör nélküli (elvileg az a jövő). De ez már a te döntésed.
Nem tudom mennyire vagy közel az autókhoz. De ha teleobjektív kell akkor egy 70-200 f/2.8 vagy esetleg egy 150-600-as Tamron (Jobban jársz ha ezeket használtan veszed, olcsóbb, csak jól nézd meg.)
Ha viszont közel vannak az autók akkor 24-70 f/2.8 szintén használtan, vagy ha maradsz az aps-c gépnél akkor egy Sigma 18-35 f/1.8
Persze ez nem szent írás, de a helyedben én ezt választanám. Bármi van még szólj, segítek.
5/6 A kérdező kommentje:
A 150-600 Sigma milyen? Olcsóbban találtam mint a Tamront és akkor még valamit tudnék venni, mondjuk állványt vagy ilyesmi.
2021. jan. 10. 20:54
6/6 anonim válasza:
Ugyan olyan jó mint a Tamron, azzal se lesz problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!