Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen videokamerát ajánlotok?

Milyen videokamerát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Családi eseményeket szeretnék felvenni, főleg a kisfiam, aki jelenleg 8 hónapos, tehát full hozzánemértő vagyok fényképezéshez, videozáshoz.Azt szeretném,hogy rossz fényviszonyok mellett is visszanézhető felvétel készüljön, ezért amikor a neten kerestem beállítottm feltételnek, hogy legyen rajta segédfény, illetve ha tudna eldogadható fotót is készíteni. Tudom, lehetetlent kérek. Néhány kamerára szűkült a találat, azon belül is a legolcsóbb egy Panasonic HC-V770 lett, kb 144.000 ft-.Ez azért sok, de ha a fenti feltételeimet tudja akkor legyen. Van tapasztalatotok a típusról? Ajánlanátok mást a léírtam alapján?
2020. dec. 16. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
viccen kívül egy iphone 11, vagy felette. max a zoom miatt lenne értelme, de full hd kamerát 2020-ban nem érdemes venni.
2020. dec. 16. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Panasonic HC-VX980,szuper a képminősége de min.180ezer.
2020. dec. 17. 05:27
 3/7 Morzsi007 ***** válasza:
Egy komolyabb telefon (ami lehet van is neked)+ egy gimbal és/vagy állvány esetleg, ha már adsz egy kicsit a minőségre.Vagy DSLR, ami video és kép készítésére is alkalmas, de ez nem 140E-ből jön ki. Nem ártana utána összevágni videókat, mert az nem lesz jó, ha csak egy 5-10 perces videót készítesz, unalmas lesz újranézni. Csak a kamera az kevés lesz, nekem ez a tapasztalatom, én is készítek pár éve családi videókat, drónnal, telefonnal, aztán 3-6 perces videó lesz szerkesztés után a vége egy adott eseményről.
2020. dec. 17. 06:49
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Egy max 2 éves galaxy s/note szériás telefon vagy iPhone mellé elég 30 ezer körül egy dji osmo mobile gimbal, és jobb lesz a minőséged mint bármilyen belépőszintű videokamerával
2020. dec. 17. 11:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ha már telefon. Huawei P30 Pro jobb lehet, mint a belépő áras Panasonic videokamera? A célnak legalábbis?
2020. dec. 17. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
A camcodereket felejtsd el. A normális szenzorméretűek baromi drágák. Ez a Panasonic meg hulladék. Vegyél egy MILC gépet az fényévekkel jobb.
2020. dec. 18. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
p30 pro fotóban nagyon jó, de videóban gyengébb az előbb említetteknél.
2020. dec. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!