A gimbal nak van jelentős szerepe fotózással?
Figyelt kérdés
Van aki használ ilyet fotózáshoz?2020. nov. 25. 14:47
1/16 A kérdező kommentje:
Jav
A gimbal nak van jelentős szerepe fotózásnál?
2020. nov. 25. 14:48
3/16 anonim válasza:
Nincs, videósok használják. Fotózásnál ugyan az mintha kézben tartanád a gépet csak macerásabb. Rövid záridőnél felesleges, hosszú záridőhöz pedig állvány kell.
4/16 anonim válasza:
Vannak előnyei, de nem mindenki számára.
5/16 anonim válasza:
Akkor tegyük tisztába miről van szó. Gimbal stabilizátorról vagy gimbal fejről állványhoz?
6/16 A kérdező kommentje:
2020. nov. 25. 16:34
7/16 anonim válasza:
A gimbal videófelvételhez való! A linkelt terméket meg nem tudom miért tennéd állványra?
8/16 anonim válasza:
Előbb tanulj meg fotózni, akkor már tudni fogod hogy mire van szükséged.
Ez nem lesz közte szerintem.
9/16 A kérdező kommentje:
Annyira hiányoztál innen....
De végre megérkeztél! Örvendjünk hát együtt!!!
2020. nov. 25. 17:47
10/16 anonim válasza:
Ilyet nincs értelme állványra tenni. A gimbal fejnek amit állványra tudsz tenni lehet értelme, nagy méretű (500mm fix, stb...) objektíveknél természetfotózáshoz jó, ha kint lesben vagy. Másképpen nem túl praktikus fotózáshoz, legalábbis én nem tudom elképzelni, hogy portrézáshoz, termékfotózáshoz vagy hasonlóhoz használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!