Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Elszakadt a fotós táskám....

Elszakadt a fotós táskám. Ebben csak az a probléma, hogy mennem kellene fotózásra és hát... nem is tudom, miben tudnám elvinni a gépem. Ötletek?

Figyelt kérdés

2020. nov. 21. 00:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Én nem vagyok egy hivatásos profi fotós de mégis legalább három fotóstáska van itthon. Szerintem a padláson van még egy-kettő régi.

Hogy az ördögbe létezik az, hogy nyolcszázezres felszerelésed van és csak egyetlen táskád...?

2020. nov. 21. 05:27
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Ha csak a szállításról van szó, akkor rakd be egy hátizsákba a fotós táskát. Az összetartja, a fotós táskában meg jól elvan a gép.
2020. nov. 21. 08:57
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Hátizsák aljába összehajtasz egy törülközőt.

A gépet berakod a szakadt fotós táskába, majd ezt így a hátizsákba.

Aztán amint lehetőséged lesz, beszerzel egy jobb minőségű táskát.

2020. nov. 21. 09:53
 14/20 anonim ***** válasza:

az összes többi tanács is mind jó megoldás a törölközőbe csavarástól a szakadt táskával együtt másik táskába pakolásig, de ha csak fotózni megyek, akkor én egy csomószor direkt nem is viszek magammal táskát, mert csak útban van és lelassítja a fotózást, hogy ki kell venni belőle, a nyakamban/vállamon is teljesen jól tudom hurcolni.

de több táskám is van (egy párat el is kéne adnom ,-)))...

2020. nov. 21. 13:35
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is van több, de én annyira nem vagyok hülye, hogy két egyforma legyen. Ha meg nem egyformák, akkor nem is egyforma célra valók.
2020. nov. 21. 16:07
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Az lehet, viszont ha az egyik hirtelen megdöglik és mégis cipelned kell valahova a felszerelést, akkor mégsem állsz ott mint lófsz a hidegvízben, azon agyalva, hogy öreganyád Skálakópés szatyrában vidd-e a cuccost vagy a nyaraláshoz használt hűtőtáskában.
2020. nov. 21. 16:37
 17/20 anonim ***** válasza:
10%
Hát, úgy tűnik, nehezet írtam, de majd holnap délelőtt elmagyarázom. :D
2020. nov. 21. 18:44
 18/20 Adapter007 ***** válasza:
Kreatív fotózás volt? :)
2020. dec. 11. 16:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Huhha, hát nem magyaráztam el. Szóval, ez az írás:

"ha az egyik hirtelen megdöglik és mégis cipelned kell valahova a felszerelést, akkor mégsem állsz ott mint lófsz a hidegvízben"

...ez azt mutatja, hogy az én írásom:

"Nekem is van több"

...nem értelmeződött eléggé. A több, az azt jelenti, hogy nem egy van. hanem legalább kettő, de az is lehet, hogy három, vagy négy. Tényszerűen nekem éppen öt van. Hanem miért is írtam! Az ott van, hogy:

"nem egyformák, akkor nem is egyforma célra valók"

...ami meg azt jelenti, hogy van például kisebb hátizsák, nagyobb hátizsák, kisebb oldaltáska, nagyobb oldaltáska, messenger oldaltáska,, és ha az egyik nem állna rendelkezésre, mert mondjuk beleesett a sósavba, akkor nem állok ott, mint ama lóalkatrész a hidegvízben, vihetek másikat, de! és ugyanakkor! ezek mindegyike külön célra van szánva tervezője által, azaz egyik sem a másik helyett van, hanem különböző célokra. Ha nem így lenne, akkor minden gyártónak elég lenne ha egy táskát árulna. És nekem is elég lenne egy.

Nem tudom, érthető voltam-e.

2020. dec. 11. 17:51
 20/20 anonim ***** válasza:

Érthető vagy, de értetlen.

Mondok pár példát, jó?

Elszakad a messenger táskád, amibe egy váz plusz két objektív fér, amivel mondjuk a faludban egy gyors portréfotózást le tudsz bonyolítani.

Na most a kérdező mit tesz? Beleesik a kétségbe (igen, mind a kettőbe!), mert marad neki a nejlonzacskó. Te pedig felkapod a kisebbik hátizsákot, beleteszed a vázat meg a két obit, meg mellé egy szendvicset vagy egy meleg pulcsit.

Vagy el akarsz menni túrázni: váz, nagylátó, tele, makró, filterek, meleg pulcsi, sapka, két szendvics, csoki, kutyafüle. Tönkremegy, mein Gott, mi lesz? A kérdező hoppon marad. Mégsem vihet mindent nejlonzacskóban! Te meg fogod a kisebbik hátizsákot, kihagyod a tartalékkutyafülét, felveszed a sapkát, melegen öltözöl és nem mondod le a túrát.

Na? Érthető a különbség?

2020. dec. 11. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!