Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik fényképezőgépet választ...

Melyik fényképezőgépet választanátok?

Figyelt kérdés

Két gépet néztem ki:

Canon EOS M6 + Canon ef-m 18-55mm Is Stm objektív

Olympus OMD E-M10 Mark II + Olympus M.Zuiko Digital 14-42mm f/3.5-5.6

Árban ugyan annyiak lennének, használtam, 100.000 Ft. Az Olympus mellett a személyes átvétel és az szól, hogy még másfél év garancia van rá, nyilván így szemrevételezhető és könnyebben észreveszem ha valami baja van.

Ahogy néztem a teszteket inkább ízlés kérdése, hogy ki melyik gépet választja akkora különbség nincs szerintem, hogy megkockáztassam a postát, látatlanba. Mit gondoltok? Ti melyiket választanátok és miért?

2020. nov. 10. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

na még mindig itt tartunk?

már múltkor is megkaptad, hogy az em10 mk2.

bár félve válaszolok, mert rommá lettem pontozva annó... mindegy, megszoktam :D

2020. nov. 10. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a konstruktív válaszokat. Ma reggel megvettem a kiszemelt gépet.
2020. nov. 11. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak utólag írnám hogy postát semmiképp ne.

Nekem is mondták már hogy küldjem el nyugodtan, mondtam hogy OK de semmilyen felelősséget nem vállalok érte, míg személyesen nyugodtan át lehet nézni ki lehet próbálni.

2020. nov. 11. 09:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hasonlóképpen gondolkodunk. Sajnos volt már olyan esetem, amikor a posta összetörte a csomagomat, szerencsére az nem műszaki termék volt így nem volt vele baj. De ilyen esetben elég belegondolni, hogy kinyitom, valamilyen sérülés van rajta és ilyenkor természetesen senki nem vállalja magára és nem is lehet tudni, hogy a postán lett baja, a feladó már hibásan adta fel vagy esetleg én vagyok a hibás. Lehet nem a legjobb megoldás de én minden egyes esetben videóra veszem a kicsomagolást legyen az egy telefon, amit az üzletben vettem és itthon csomagolom ki vagy egy rendelt termék.
2020. nov. 11. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!