Mit lehet kezdeni ezzel a jelenséggel?

Figyelt kérdés

[link]

Az ütemezett fénybeállítás nem jó mert ha süt a nap az okés de az legyen is úgy, de ha borult az idő már megint nem jó mert full sötét lesz minden, szval az inkább fix fényviszonyra való.

Az automata tartomány meg nem tud jól kompenzálni.

2020. nov. 7. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

"Ha szabály miért nem köti magát hozzá a telepítő és alkalmazza?"

Mert ugyanolyan "tipikus magyar" - szarik bele. Bonyolult lenne kimaszkolni, tudja, hogy neki nem lesz baja belőle, tehát tesz rá.

"Azt se értem hogy rendőr mikor kikéri a felvételt egy utcai karambolnál, tudva a törvényt miért nem bünteti meg utána az illető úriembert?"

Mert ha megtenné, akkor azért lennél morcos. Ugyan azért, amiért 55-tel még nem szed ki a forgalomból (pedig az is gyorshajtás). Viszont ha valaki feljelentene - és bizonyítani tudná -, akkor megütnéd a bokád. A bíró már nem nézhet félre.

"Adócsalás; Nem tom most itt melyik kisemberre illene, de biztos vannak.."

Mindre. Azzal, hogy nem ad számlát a fodrász, a zöldséges, ő adót csal. Te pedig ehhez hozzájárulsz, amikor nem kéred, amikor azt mondod a szerelőnek, nem kell számla a javításról, stb. Ez mind adócsalás.

"Bliccelés; Vannak városon, mert errefelé csak jegyvétellel lehet felmenni, ha megéri csinálja ő sara, vsznű kockáztat mert nincs mit vesztenie."

Sokan vannak, akik nem muszájból bliccelnek. Akik simán megengedhetnék maguknak a jegyet / bérletet, de csak azért sem. Mert poén, mert úgyse jön ellenőr, mert koszos a busz, mert csak.

"Na kösz szépen mindent én témát zártam."

Azt majd én eldöntöm. :)

2020. nov. 7. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a törvénye ütközik-e dolgot, úgy sem tervezi közzétenni a videókat és gondolom nem kukkolásra használja a kamerát. Nekem pont kapóra jött egyszer, hogy a szomszéd kamerája kilát az utcára is, így tudtam a rendőrséghez felvételt vinni, amikor meghúzták az autómat és szó nélkül továbbhajtottak... Egy szóval sem kötöttek belé, hogy miért lát rá az utcára is a kamera.

Kérdező: Ha átmásznak a kerítésen, akkor az árnyékos részre kerül a behatoló, tehát látszódni fog a felvételen. Ha nem akarsz kiégett területet látni a felvételen, akkor úgy kell elhelyezni a kamerákat, hogy vagy csak napos terület vagy csak árnyékos terület legyen a látószögében (figyelembe véve a Nap járását is napközben).

2020. nov. 8. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:

"Hagyjuk már ezt a törvénye ütközik-e dolgot"

Miért? Megemlítettem, hogy ez jogszabályt sért, innentől kezdve ti lovagoltok rajta, magyarázkodtok, hogy de ez igazából nem is olyan nagy bűn, meg néha még jó is. Kutyát nem érdekli. Engem sem, titeket sem, mit pörögtök akkor rajta?

Közöltem, hogy jogszabályt sért, jelzitek hogy oké, és ennyi. Mit kell még ezen napokig rugózni?

2020. nov. 8. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:

A tisztánlátás kedvéért.

A szabályok le vannak fektetve, a vonal meg van húzva.

Aki átlépi, mindig másokra hivatkozik, mert más is csinálja. Ez a csordaszellem.

Egyébként nem mindig néznek el mindent:

[link]

2020. nov. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!