Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Találkozott már valaki ezzel...

Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Az RTL HD adás képe néha szétesik, bekockásodik. UPC a szolgáltató.

Figyelt kérdés

Aztán egyszer csak magától megjavul. Rendszerszerűséget nem tudtam felfedezni a jelenség előfordulására... A hang rendben van, más HD adások rendben vannak. Az RTL nem-HD adása is rendben van. Csak az RTL HD vacakol. Mi lehet ennek az oka? Miként lehetne meggyógyítani?

Az alábbi link egyértelműsíti a hibajelenséget:

[link]

2015. okt. 24. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Set-top box, vagy média-card?

Gyenge, vagy rossz minőségű jel szokott ilyesmit okozni.

Ellenőrizd a csatlakozókat és a koax kábelt, vagy hétfőn hívd fel a 1221-et, és és mondd el a hibajelenséget.

A linken található videó meg privát, nem tudtam megnézni :)

2015. okt. 25. 01:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez a videó privát.

Sajnáljuk.

[link]

Nekem is volt hasonló problémám, a tv csatlakozója okozta.

2015. okt. 25. 07:02
 3/5 homo ludensz ***** válasza:
A múltkor 3 napot vártam akkor kijött a szerelő s mivel előttünk van légvezeték oszlop addig be sem jött míg fel nem mászott mért majd lecsípte a régi csatlakozót és újra felcsatlakozott. Akkor jött be és igaza volt hogy folyamatában vizsgálta át a jel bejövetelét a készülékekig. Nekem tel. net. tv. egy koaxon jön.
2015. okt. 25. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Elnézést a privát videó miatt, nem vagyok nagy jutyub guru, nem tudtam, hogy alapból privátra teszi. De most már elvileg nyilvános.

Köszönöm a válaszokat, valószínűleg szerelő lesz a vége, csak azt nem tom, kinek a költségén... :)

2015. okt. 26. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja és egyébként felvevős media box (olyan megállítós-visszajátszós)

Amúgy nehezíti a hiba behatárolását, hogy nem mindig jelentkezik, kb havonta 1-2x...

2015. okt. 26. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!