Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Az RTL HD adás képe néha szétesik, bekockásodik. UPC a szolgáltató.
Aztán egyszer csak magától megjavul. Rendszerszerűséget nem tudtam felfedezni a jelenség előfordulására... A hang rendben van, más HD adások rendben vannak. Az RTL nem-HD adása is rendben van. Csak az RTL HD vacakol. Mi lehet ennek az oka? Miként lehetne meggyógyítani?
Az alábbi link egyértelműsíti a hibajelenséget:
Set-top box, vagy média-card?
Gyenge, vagy rossz minőségű jel szokott ilyesmit okozni.
Ellenőrizd a csatlakozókat és a koax kábelt, vagy hétfőn hívd fel a 1221-et, és és mondd el a hibajelenséget.
A linken található videó meg privát, nem tudtam megnézni :)
Elnézést a privát videó miatt, nem vagyok nagy jutyub guru, nem tudtam, hogy alapból privátra teszi. De most már elvileg nyilvános.
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg szerelő lesz a vége, csak azt nem tom, kinek a költségén... :)
Ja és egyébként felvevős media box (olyan megállítós-visszajátszós)
Amúgy nehezíti a hiba behatárolását, hogy nem mindig jelentkezik, kb havonta 1-2x...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!