Főleg a fotósoktól kérdezem, hogy szerintetek mi a legjobb?
Sziasztok!
Mostanában kezdtem el barátkozni a fényképezéssel - és szeretnék venni egy saját gépet, amivel tudok fejlődni és kisérletezni 😁 Eddig Canon ajánlottak nekem, de foggalmam sincs hogy ha Canon, akkor hova tovább??? Főleg a fotósoktól kérdezem, hogy szerintetek mi a legjobb?
Köszi a válaszokat előre is!🙏
#10 Milyen jó, hogy neked ennyi időd van, hogy bár segíteni és érdemben hozzászólni nem tudsz, azért kötekszel egy kicsit azzal, aki legalább próbál. :D
BTW, a te hozzászólásodnak még csak annyi se. :P
#11, de hát ez a hozzászólásod is pont annyit ért, amennyit megfogalmaztál a #10-re, nem? :D
Egyébként szerintem #10 véleménye sem rossz.
Ma ilyen agyastalálkozó van?! :D
Legalább válaszolnátok a kérdésre is, ha már úgy is kommentelhetnétek van!
A tippem az hogy próbáld ki.
Egy csomó helyen kézbe lehet venni a kamerákat, vannak külön tesztkamerák amiket próbaként el is lehet vinni.
Én sony-t használok, de fujira váltanék. Nem azért mert annyival jobb, de nekem annyival jobban kézreáll.
Próbálj ki több váztípust.
Kezdésnek egy cannon dslr-t, egy milc sonyt, mondjuk a7-es széria valamelyik változatát, fuji x-t2, est vagy x-t4 et, és a fuji x-pro2 vagy pro3 gépet.
Mindegyik gép más érdemes mindel tenni egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!