Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Autós kamera hol kapható, és...

Autós kamera hol kapható, és melyik a jó?

Figyelt kérdés
Férjemnek szeretnék venni autóba való kamerát, ami rögzíti, hogy mi történik vezetés közben, például egy balesetnél rögzíti, hogy ki volt a hibás. Ajándék lenne, én meg nem értek hozzá, melyik a jó, és hol tudnám megvenni.
2020. szept. 8. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Internetes oldalakon nézz körül, ott olcsóbban kapsz elég jókat és nagyobb a választék. Xiaomi márkákat javaslom, leginkább a visszapillantó tükörbe épített kamerákat. Páromnak is ilyesmi van, sajnos nem vagyok otthon és nem tudom megnézni milyen is pontosan.

Nekem valami noname kínai cucc van az is visszapillantó tükrös de már jó 3 éve megvan. Páromnak az volt régen az autójába de kapta a Xiaomit és az került bele, én meg megkaptam a kínait hogy valami legyen az én autómba is, de amint az bedöglik akkor nekem is olyan lesz mint a páromnak.

2020. szept. 9. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:
xiaomi 20-30 ezer kozott
2020. szept. 9. 05:42
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

Mondjuk ezek közül melyik? Mitől jó egy ilyen kamera, és tudásban mi a különbség? Mert látom hogy van 15 ezerért meg 50 ezerért is.

2020. szept. 9. 07:52
 4/9 anonim válasza:
Xaomi eléggé jó.
2020. szept. 11. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy ilyenem van.

[link]

2020. okt. 15. 04:33
 6/9 anonim válasza:
Mediamarkt
2020. okt. 15. 12:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, erre már rájöttem. De azt még mindig nem tudom, hogy mi a különbség köztük.
2020. okt. 15. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudásukban, kivetelezésükben.

Az adat lapján megtalálod hogy melyik mit tud.

2020. okt. 15. 16:38
 9/9 A kérdező kommentje:
De pont azért kérdeztem meg itt, mert ahogy írtam, nem értek hozzá. Hiába van nekem odaírva, hogy melyik mit tud, nem értem hogy mi az.
2020. okt. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!