Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A kamerám tud több mappát is...

A kamerám tud több mappát is létrehozni amibe aztán menti a képeket?

Figyelt kérdés
Nikonom van, és mintha valamit elnyomtam volna rajta és más mappába menti a képeket.. ez lehetséges? (Ha igen hogy?)

2020. aug. 20. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez normális dolog, ne aggódj miatta.

Pl. ha átnevezted vagy áthelyezted a mappát, csinál másikat ás abba folytatja.

2020. aug. 20. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor végül is a mappákat nem is gombnyomás következtében csináltam?
2020. aug. 20. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:

van olyan gép, amin te is tudsz csinálni új mappát, hogy oda csinálja a képeket. van amelyik magától csinálja úgy.

általában a fájl sorszám átfordulása után csinál új mappát. 9999-és kép után 0001 másik mappába kerül, de akár kisebb egységeknél is előfordulhat.

vannak gépek, amiknél a fájl formátum, tömörítés megváltoztatása is más mappa használattal jár. olyan gép (és formátum is van), ahol bizonyos beállításoknál egyszerre több féle formátumot is elment és ezeket akár különböző mappába is teheti.

egyébként a gép használati útmutatójának ezeket mind leírják valószínűleg.

2020. aug. 21. 08:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2020. aug. 22. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:

A kameraba csináltad vagy a képernyőn?

Mert ha a képernyőn egy appot ráteszel egy mádikra automatikusan mappa lesz ami átnevezhetsz

2020. aug. 29. 17:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem kamerába hoztam össze
2020. aug. 29. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!