A Huawei p30 pro csinál olyan minőségű képet mint egy rendes fényképezőgép?
És neked miért kell kötekedned? Ezen az oldalon 80%-ba csak ilyen kretén emberek válaszolnak olyan kérdésekhez amikről fogalmuk sincs vagy nem is értik mint te. Mindenkinek lehet véleménye. Tipikus buta magyar mentalítás hogy egyszerre támadni kell a másikat..
Nem is értem ilyen emberek miért élnek?!!
"És neked miért kell kötekedned?"
Nem kell, de ha valaki következetlen, azt szeretem jelezni felé. Sajnos sokan nem értik, hogy csak a logikai tévedéseikre akarok rávilágítani, és egyből kötekedésnek vesznek bármit, ami nem az ő elképzelésük szerint való. Sajnos ez egy ilyen világ.
"Ezen az oldalon 80%-ba csak ilyen kretén emberek válaszolnak"
Erről nem tudok nyilatkozni, nem végeztem felmérést a válaszolók szellemi képességeiről, pláne nem ilyen részletesen, mint te.
"olyan kérdésekhez amikről fogalmuk sincs vagy nem is értik mint te."
Lehet, hogy sokkal jobban értek a témához, mint te. Lehet, hogy több mint 25 éve dolgozom a szakmában. Persze ettől még lehet, hogy te ezerszer jobban átlátod a témát. Majd felkérlek szakértőnek a következő tesztünkhöz.
"Mindenkinek lehet véleménye."
Akkor te miért ugatsz be? Elfelejtetted, hogy nekem is lehet véleményem?
"Tipikus buta magyar mentalítás hogy egyszerre támadni kell a másikat.."
Akkor mi lenne, ha abbahagynád és megpróbálnád értelmezni az általam írottakat?
Nem is értem ilyen emberek miért élnek?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!