Canon EOS 250D-hez videózásra és fotózásra ajánlott 18-135mm Kit?
Sziasztok a napokban egyik ismerősömtől vásároltam egy fél éves Canon 250D-t nagyjából 1000 expóval. Mivel alapvetően jó 4K vagy ami engem érdekel 1080p 60 FPS-be ezért gondoltam hogy jó lenne videózásra használni de optikát nem kaptam hozzá.
Erősen tiltakozik mindenki hogy Tamron 18-200mm objektívvel kezdjem de láttam hogy egy hasonlóan nagy lefedésű 18-135mm IS USM lencséje van a Canon-ak ami gondolom képalkotásban jobb minőségű lehet. De érdekel ki mit tud ajánlani főként videók készítésére illetve első kit lencsének ami minden alap felhasználást le tud fedni?
Sajnos az a problémám hogy úgy tudom hogy Canon DSLR-re nem lehet RF lencsét rakni. ( [link] )
EF és EF-S optikával kompatibilis a kamerám.
Ő egy EF-S obi, ez mindent elmond szerintem, egy L-hez képest.
Nekem fotóban nem tetszett.Videóra meg nem is próbáltam, de ez a kis kütyü hozzá, jópofa:
https://www.youtube.com/watch?v=Vf-_MLRwKFM
Canon PZ-E1 Power Zoom Adapter, de 50e ft:DDDD
Alapvetően videózás tekintetében kaptam most éppen olyan jellegű listát kaptam hogy:
Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM
EF-S 24mm f/2.8 STM
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM
Videózási téma függően ezeket ajánlották főként videós tatalmak készítésére. Így alapvetően úgy látszik hogy akkor megfelelő lehet számomra akkor kezdés képpen ez az objektív.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!