Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mit ajánlanátok fotográfiai...

Mit ajánlanátok fotográfiai fejlesztésként?

Figyelt kérdés

Van egy Canon EOS 200D vázam már egy pár éve és elég jól el vagyok vele de most lehetőségem nyílt arra hogy fejlesszek. Alapvetően már az évek során felszerelkeztem ezzel azzal amit áron alul meg tudtam szerezni de össze képben jelenleg van egy EF-S 55-250mm IS II (4-5.6), EF 50mm F1.8 STM és egy kit 18-55mm IS STM objektívem.

Azon is gondolkoztam hogy érdemes-e lenne így pár év után inkább tovább adni egy ismételten kezdő fotósnak ezt a felszerelést és át állni MILC-re vagy éppen azon is gondolkoztam hogy egy MILC árán inkább objektívekkel kellene fejleszteni de akkor mi lenne az ajánlott a számomra?

Ki mit tud ajánlani főként saját tapasztalatokból?

Esetleg más márka után érdemes néznem ha éppen váltáson gondolkozok?

Nagyjából a keretem a fejlesztésre úgy 150E~250E Ft és ha segít akkor fő felhasználási kőrben: Sport, Épület (beltéri és kültéri), Rendezvények, Túrázások így természet, táj és városkép, Macro, illetve olyakor tárgy/termék fotózás is akadt és voltam egyszer esküvőt is fotózni. Emellett pedig a jövőben a túrás részt a táj, természet járás és városi tartalom részében nem fotózni hanem inkább videózni szeretnék.

Válaszokat előre is köszönöm. -András

2020. júl. 10. 09:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha olcsón akarod megúszni a természetfotózást akkor szerezz be egy ilyen frankón éles objektívet:

[link]

Közgyűrűvel és anélkül a természetfotó nagy része meg van oldva.

Nyilván éles nagylátószög is kell...

2020. júl. 11. 19:56
 12/12 A kérdező kommentje:
#11 köszönöm ez egészen jó ötlet. Köszönöm
2020. júl. 13. 10:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!